Jamie Foxx, în stare gravă! Actorul a fost dus de urgență la spital din cauza unei boli misterioase

18 aprilie, 2023

Veștile despre celebrul actor Jamie Foxx, spitalizat de urgență pe 11 aprilie, nu sunt deloc încurajatoare.

1 jamie foxx shutterstock 1325983100 jpg jpeg

Foxx s-a simțit rău în timp ce filma la Atlanta pentru viitorul film Netflix „Back in Action”, cu Cameron Diaz și Glenn Close în distribuție.

Actorul în vârstă de 55 de ani este evaluat în prezent la un spital din Georgia, ca urmare a „complicațiilor medicale” pe care fiica sa, Corinne Foxx, le-a menționat săptămâna trecută. Fanii actorului au fost informați despre această situație pe 12 aprilie, atunci când Corinne Foxx, fiica actorului, a postat un mesaj sumbru pe rețelele de socializare.

Actrița în vârstă de 29 de ani a scris: „Vrem să împărtășim faptul că tatăl meu, Jamie Foxx, a suferit ieri o complicație medicală. Din fericire, datorită acțiunii rapide și a îngrijirii profesioniste, el este deja pe cale de recuperare. Știm cât de iubit este și apreciem rugăciunile dumneavoastră. Familia cere dreptul la intimitate în această perioadă."

Ce s-a întâmplat cu Jamie Foxx?

Acesta filma alături de Cameron Diaz și Glenn Close pentru viitorul lui lungmetraj Netflix „Back in Action”, în Atlanta. Potrivit revistei People, Foxx nu s-ar fi îmbolnăvit în timp ce se afla pe platoul de filmare, deci nu este vorba despre un accident la filmări. Persoane din interior au declarat pentru TMZ că Jamie Foxx trebuia internat din cauza bolii sale neidentificate, care e suficient de gravă. Informațiile despre afecțiunea starului sunt minime și nu se știe ce simptome ar avea acesta. 

„Încă i se fac teste și se încearcă să se descopere ce s-a întâmplat exact cu el”, susține o altă sursă. Deși starea lui de sănătate se pare că se îmbunătățește, încă nu se știe când va putea părăsi spitalul sau relua filmările. O sursă apropiată actorului a declarat pentru TMZ: „El comunică acum și aceasta este o veste bună”, indicând faptul că, la un moment dat, Foxx nu a putut vorbi din cauza acestei afecțiuni medicale.

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg