Jamie Foxx, prins cu altă femeie. S-a despărţit actorul de Katie Holmes?

19 august, 2019
1 sela si jamie jpg jpeg

Până acum, Jamie Fox şi Katie Holmes au alcătuit unul dintre cele mai discrete cupulri de la Hollywood. În dimineaţa zilei de 17 august, însă, presa de la Hollywood s-a întrebat dacă discreţia din ultima vreme n-a ascuns, de fapt, o despărţire

Astfel, Us Weekly scrie că Jamie Foxx a fost văzut plecând în dimineaţa de 17 august de la nightclubul Bootsy Bellows din West Hollywood, după o noapte nebună, în compania unei femei brunete, într-o rochie argintie (foto jos). Cei doi au plecat cu maşina lui Jamie. Problema este că aşa arată în ulotima vreme comportamentul lui Jamie. Fiindcî şi pe 15 august, Foxx a fost văzut petrecând la Delilah and Highlight Room în Los Angeles, în compania unei blonde misterioase. Aşadar, două femei în doar câteva zile.

sela si jamie paparazzi jpg jpeg

Iar dacă blonda încă nu a fost identificată, bruneta de acum 2 zile este Sela Vave (foto jos), de profesie cântăreaţă. Iar Sela chiar a postat recent pe contul ei de instagram o imagine alături de Jamie Foxx (foto jos), cu care a participat la un eveniment muzical. de altfel, nu este singura poză cu Jamie postată de ea pe contul său - unii numind-o pe Sela deja noua iubită a actorului. "Îi sunt atât de recunoscătoare acestui om. Îţi mulţumesc, Jamie, pentru tot ceea ce faci pentru mine şi pentru că tu crezi în mine", a scris ea la una dintre postări.

sela vave insta 1 jpg jpeg
sela vave insta 2 jpg jpeg
sela vave insta 3 jpg jpeg
sela vave insta 4 jpg jpeg

Între timp, nicio reacţie din partea lui Katie Holmes, cea cu care Jamie formează un cuplu de 6 ani. Actriţa a fost văzută singură în New York chiar în vremea în care Jamie se afla la Los Angeles între două nopţi agitate... Un apropiat de-ai lor spune: "Nu e ceea ce pare. Ea este o cântăreaţă pe care Jamie o ajută în carieră". Aşa să fie?

jamie foxx katie holmes profimedia 0426442959 jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

Shania Twain  jpg
Pamela Anderson, Profimedia jpg
Smiley   Culoarea ta (3) jpg
8 dicaprio profimedia 0497558825 jpg jpeg
Brigitte Macron jpg
la premiera filmului Hai, Romania (1) jpg
HELLO CHEF   SEZONUL 7   Diana Munteanu 5 jpg
Bradley Cooper (3) jpg
Naomi Campbell și Mohammed Al Turki GettyImages 1358842872 jpg
Ilinca Vandici si Teo Trandafir Follow us! Kanal D2 jpg
Iuliana Tudor foto Marius Baragan 88264c jpg
Diana Șucu a creat  mărțișoare origami cu copii 2
Miranda Kerr a nascut (2) jpg
Shogun 1 jpg
Ella Blue, fiica lui John Travolta  profimedia 0848785430 jpg
Rishi Sunak GettyImages 1242176390 jpg
Margot Robbie și Brie Larson la SAG Awards GettyImages jpg
Barbra Streisand   GettyImages 2036602579 jpg