Jane Fonda a făcut furori pe Internet! Actriţa de 83 de ani s-a pozat în timp ce făcea fitness, într-un echipament de senzaţie

8 iunie, 2021
Jane Fonda jpeg

Jane Fonda a făcut senzaţie pe Internet după ce a publicat imagini dintr-o sesiune de fitness. La 83 de ani, într-o vestimentaţie sport cool, marea actriţă a arătat că vârsta nu-i decât o cifră. 

Jane Fonda este o legendă nu doar la Hollywood, dar şi în industria de sport. Actriţa a creat un adevărat imperiu al gimnasticii aerobice în anii 80, făcând milioane din casetele ei dedicate antrenamentelor acasă. În vestimentaţia de mişcare specifică epocii, costum de baie purtat peste colanţi, Jane a făcut furori. Exerciţiile propuse de ea sunt valabile şi azi, iar pandemia, care i-a determinat pe mulţi să facă fitness în sufragerie, a readus în atenţia publicului popularele sale modalităţi de a pierde calorii. 

        View this post on Instagram                       A post shared by Jane Fonda (@janefonda)

stanga
dreapta
3 1jane fonda jpg jpeg
4 2jane fonda jpg jpeg
5 3jane fonda jpg jpeg
6 4jane fonda varsta jpg jpeg
7 5jane fonda jpg jpeg
Jane Fonda jpeg

View this post on Instagram

A post shared by Jane Fonda (@janefonda)

Iată că Jane Fonda dă lovitura din nou, la cei 83 de ani ai săi, făcând publice imagini cu ea din timpul unei sesiuni de fitness acasă. Îmbrăcată într-un echipament cool, ce nu ascunde vederii silueta impecabilă, diva se antrenează cu ajutorul unor benzi elastice. Fotografia a făcut furori pe Internet, iar urmăritorii actriţei nu au ezitat să îşi arate admiraţia.

jane fonda foto jpg jpeg
Jane Fonda

În afară de antrenamentele acasă, Jane Fonda practică mersul pe jos zilnic, pe distanţe lungi, dar şi yoga. ”Nu o să renunţ în veci la mişcare. Este vital să faci sport, să rămâi activ, asta mă ajută pe mine să fiu puternică. (...) Vreau să fiu independentă cât mai mult timp, să pot să mă joc pe podea cu nepoţii mei. Vreau să îmi pot căra singură bagajul, măcar o parte din el, şi să nu am nevoie de cel puţin 15 minute ca să ies dintr-o maşină” a declarat pentru Daily Mail actriţa. 

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg