Janet Jackson, viaţa la 54 de ani. Cum arăta sora celebrului Michael Jackson înainte de toate operaţiile estetice

16 mai, 2020
11 transformare janet jackson 54 de ani jpg jpeg

A trăit o viaţă întreagă în lumina reflectoarelor datorită fratelui său celebru. Iat-o pe Janet Jackson, sora cea mică a lui Michael Jackson, la 54 de ani. 

Chiar pe 16 mai, Janet Jackson este sărbătorita. La 54 de ani, aceasta se poate considera împlinită şi nu prea. Pe plan personal, cel mai mare vis al ei, cel de a deveni mamă, s-a realizat în urmă cu trei ani, atunci când Janet a şocat lumea medicală, născând la 50 de ani. Pe 3 ianuarie 2017, artista l-a adus pe lume pe fiul ei, Eissa, provenit din mariajul cu magnatul qatarez Wissam Al Mana. Mariajul celor doi n-a rezistat, însă, Janet şi afaceristul arab spunându-şi „Adio“ la trei luni după venirea pe lume a moştenitorului lor.

Profesional, însă, Janet este încă acolo. Anul trecut, aceasta a revenit pe scenă, cu cântări în toate colţurile lumii şi o încercare de a reaminti fanilor de Prinţesa Pop a anilor ’80 şi ’90. Spectatorii au apreciat felul în care aceasta reuşeşte, încă, să se mişte pe scenă, ca în tinereţe, dar au amendat-o pentru lipsa de energie din timpul cântărilor. Janet nu mai poate susţine un concert cap-coadă şi apelează foarte des la playback, unul destul de evident, ba chiar penibiluţ.

3 janet jackson in tinerete 2 jpg jpeg

La fel de evidente sunt şi operaţiile estetice la care a apelat, păstrând tradiţia familiei Jackson, una care ar putea face PR pentru aceste gen de trasformări. În cazul lui Janet, specialiştii au remarcat subţierea exagerată a nasului, umplerea cu fillere a pomeţilor, ridicarea pleoapelor şi eliminarea ridurilor de expresie cu ajutorul injecţiilor cu Botox. Oricum, în cazul ei, intervenţiile de genul acesta sunt umane, iar vedeta încă seaman cu ea.

5 janet jackson in tinerete 4 jpg jpeg

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg