Jennifer Aniston, confesiuni mult aşteptate. Reacţia actriţei la presupunerile că şi-a sacrificat rolul de mamă pentru carieră

9 decembrie, 2021
1 jennifer aniston jpg jpeg

Jennifer Aniston ţine coperta publicaţiei The Hollywood Reporter. Actriţa care pare că nu îmbătrâneşte a clarificat câteva lucruri pentru fanii săi.

Românii o îndrăgesc cel mai mult pentru rolul său celebru din serialul ”Prietenii tăi”. Adevărul este că mai toate rolurile în care a jucat Aniston sunt apreciate. Actriţa în vârstă de 52 de ani reacţionează vizavi de presupunerile nefondate în revista care o găzduieşte pe copertă. Jennifer Aniston s-a adresat în special oamenilor care continuă să facă presupuneri şi să creadă că a ales cariera, în loc să facă un copil. ”Nu aveţi nici cea mai mică idee ce se petrece cu mine la nivel personal sau  medical”. Fosta soţie a lui Brad Pitt a mărturisit că aşa cum a mai spus într-un interviu pentru Vanity Fair, şi-a dorit întotdeauna un copil şi a fost convinsă că îl va avea.

Din păcate, asta nu s-a întâmplat, însă nu a fost o decizie luată pentru a salva cariera de actriţă. Căci, până la urmă, sunt foarte multe actriţe mame. De ce ar fi ţinut-o asta în loc?

Ba mai mult, Aniston a spus că a luptat să nu devină o victimă, ca mama ei, dovedind de fiecare dată o tărie de caracter pe care şi-a impus-o de la începutul carierei.

Jennifer are o siluetă de invidiat, inclusiv în revistă apare în pantaloni albi şi sutien de aceeaşi culoare. Mereu a fost invidiată pentru silueta adolescentină şi părul său impecabil, care a lansat o adevărată modă printre femei.

Cu toate acestea, Jennifer recunoaşte că abia acum a început să facă pace cu carbohidraţii şi să nu mai fie atât de obsedată de siluetă.

Fotografiile cu vedeta sunt absolut spectaculoase şi vă invităm să le urmăriţi în GALERIA FOTO.

FOTO: INSTAGRAMRecente pe Ok! Magazine

Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg