Jennifer Grey, Baby din ”Dirty Dancing”, a fost logodnica lui Johnny Depp. Ce declarație uimitoare a făcut despre actor

16 mai, 2022
FotoJetBaby jpg

Johnny Depp nu trece printr-o perioadă prea roz zilele acestea. El este implicat într-un proces alături de fosta soție, Amber Heard, iar cei doi foști și-au spălat efectiv toate lucrurile murdare în public.

Imaginile cu Amber Heard sunt virale când se află în sala de judecată, iar grimasele nu contenesc. Actrița a plâns și a făcut un adevărat dosar cu acuzații la adresa actorului, care susține că defăimarea ei i-a adus serioase prejudicii de imagine și solicită daune. Depp a dat-o în judecată după ce aceasta a declarat Washington Post că a fost victimă a violențelor sexuale.

O altă fostă, de data aceasta fostă logodnică, a mai detaliat câteva aspecte din tinerețea lui Depp. Căci Jennifer Grey are o poveste extrem de interesantă. Celebra ”Baby” din ”Dirty Dancing” a fost invitata lui Drew Barrymore, ocazie cu care a făcut câteva dezvăluiri neașteptate.

grey PNG

Grey a fost logodită cu Depp timp de 9 luni, în anul 1988. Actrița a spus în emisiunea ”TV Host Drew Barrymore”, joi: ”Trebuie să înțelegi, Depp era frumos ca un zeu în 1989, nu ai văzut așa frumusețe, era parcă de pe altă planetă.”

Johnny Depp (2) jpg

Îndrăgita actriță a avut și ea un trecut tumultos. În 88, a fost logodită cu doi bărbați: cu Matthew Broderick și cu Johnny Depp. La doar două săptămâni de la despărțirea de Broderick, Grey a început relația cu Depp și după alte două săptămâni s-a logodit cu el. I-a mărturisit lui Barrymore că atunci credea că Dumnezeu o salvase dintr-o situație neplăcută, că Depp venise ca un salvator. Jennifer a amintit de un pasaj pe care l-a notat în jurnalul său, imediat după despărțirea de Johnny: ”Am scris pe 12 august: Sunt sigură că m-am îndrăgostit, pentru prima dată în viață. E drăguț, amabil, amuzant, inteligent, empatic, respectuos.” Cuplul a avut inclusiv un câine: pe Lulu. ”Era copilul nostru. Sufletul care-mi ținea companie când Johnny nu era în oraș.”

Cu toate acestea, relația cu Depp s-a sfârșit repede. Iar Grey a mărturisit că de vină a fost comportamentul lui Johnny.

Ea a mai scris în cartea de memorii “Out of the Corner”: ”Începuse să devină gelos. Se gândea ce fac eu când el e plecat.” Cei doi actori s-au despărțit abrupt, printr-un bilet lăsat de actriță în camera lui de hotel, după ce acesta a lipsit o zi fără să dea niciun semn.

Conform declarațiilor anumitor femei din viața sa, starul piraților din Caribe nu pare a lega povești de amor prea liniștite.Recente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg