Jennifer Lawrence nu mai vrea să fie ”grăsuţa de la Hollywood”

8 aprilie, 2016
jen pictorial jpeg

Până nu demult susţinea că n-are de gând să devină o silfidă, doar pentru a se încadra în standardele hollywoodiene. Totuşi, faptul că este considerată o femeie cu forme voluptuoase o deranjează enorm pe simpatica actriţă.

Nemulţumită că este considerată „femeie cu forme”

Într-un interviu recent pentru Harper`s Bazaar, Jennifer Lawrence a declarat că nu crede că silueta sa este a unei femei americane obişnuite, şi că s-a săturat să fie numită ”femeie cu forme”. ”Mi se spune des că ”le place că cineva de la Hollywood are o siluetă normală, însă eu nu simt că am un corp normal. Fac Pilates zi de zi. Mănânc, e adevărat, însă muncesc mult mai mult decât o face un om normal. (...) Nu mai vreau să fiu văzută ca <<cea mai grăsuţă de la Hollywood>>”, a declarat actriţa, supărată că toată lumea zice despre ea că este plinuţă.

Nu mai vrea să fie considerată ”cea mai grasă de la Hollywood”

În plus, Jennifer Lawrence a vorbit şi despre egalitatea dintre sexe la Hollywood. Aceasta a susţinut, ca întotdeauna, că ar trebuie să existe egalitate în orice context.

În acelaşi interviu, actriţa a povestit că ea şi Emma Stone sunt prietene bune, şi că, recent, aceasta din urmă a trebuit să o îngrijească pe Jen, după un concert de-al lui Adele, fiindcă i s-a făcut rău şi a vomitat. ”E greu să mă scoţi pe mine din casă. De fapt, atunci când ies, stau foarte puţin. Fiindacă dacă stau mult şi petrec din greu, mi se face rău. Nu leşin, ci vomit. Întrebaţi-o pe Emma Stone. (...) A avut grijă de mine. A fost foarte drăguţă.”, a povestit Jennifer Lawrence.

foto: Harper`s BazaarRecente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg