Cum este Jennifer Lopez în persoană? "O divă nesuferită, pe care n-ai voie să o privești în ochi".

4 august, 2022

Fără doar și poate, Jennifer Lopez este una dintre cele mai dezbătute vedete ale momentului.

Mariajul ei cu Ben Affleck a stârnit ca niciodată interesul media, dar și numeroase supoziții. Ce n-a mers prima dată, acum 20 de ani, și cât de potriviți sunt cei doi ca soț și soție?

jennifer lopez paris profimedia 0709374263 (1) jpg

Multe voci susțin că nevoia de atenție a lui Jennifer Lopez și apetența acesteia pentru apariții în presă au făcut ca Ben să nu-și mai dorească să meargă mai departe alături de ea, acum 20 de ani. Alții spun că artista ar avea o fire insuportabilă și că se comportă ca o divă.

Cel puțin asta susține o sursă citată de forumul Quora: "E o divă, simpatia ei este atât de falsă încât este dezgustătoare. Obișnuiam să lucrez într-o arenă de concerte când am avut de-a face cu ea. Totul în camera ei trebuia să fie alb. Și-a ieșit din minți când un portar s-a uitat la ea: se pare că urăște când personalul se uită la ea. Așa că a început să țipe în fața portarului de parcă n-ar fi fost acolo. Acum toată lumea care lucrează cu ea știe: nu te uiți la ea, pentru că Doamne ferește ca ochii tăi plebieni să se întâlnească cu ai ei."

Un alt user al aceluiași forum a confirmat cele spuse mai sus despre noua doamnă Affleck: "Este unul dintre cei mai nesuferiți oameni de la Hollywood. Este incredibil de nepoliticoasă cu ceilalți. Tratează aproape pe toată lumea ca pe un rahat absolut și nu ai voie să o privești în ochi".

Să fie ceva adevărat sau doar bârfe postate pe Internet? Oricum ar fi, poate că JLo cea de pe scenă este diferită de cea de acasă, una pe care o împarte, de-acum, oficial cu Ben Affleck.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg