Jennifer Lopez a dezvăluit ce planuri are pentru 2022. Artista în vârstă de 52 de ani nu va mai amâna nimic important

17 ianuarie, 2022
1 j lo 10 jpg jpeg

În luna ianuarie, multe persoane îşi stabilesc priorităţile, asta dacă nu au făcut-o deja, la trecerea dintre ani. Una dintre cele mai active celebrităţi, J Lo le-a împărtăşit fanilor rezoluţiile sale pentru 2022.

O prioritate este şi relaţia sa cu Ben Affleck, căci artista vrea neapărat ”să fie o parteneră mai bună în 2022”. Potrivit starului latino, vremea ploioasă a inspirat-o să lucreze la agenda intenţiilor. Cântăreaţa şi-a stabilit obiectivele direct în social media, căci ştim cu toţii, este bine să le verbalizăm.

E actriţă, cântăreaţă, femeie de afaceri, iubită şi mamă. Şi se pare că îşi duce la împlinire toate responsabilotăţile cu brio. A împlinit 52 de ani în vara anului trecut, dar e parcă mai activă ca niciodată. Un aspect foarte important, petrece foarte mult timp cu copiii, care au nevoie de ea mai mult ca oricând, fiind la debutul adolescenţei. Printre intenţiile lui Jennifer de an nou se numără mai multe şedinţe la sală, un cadru mental pozitiv, ca să poată deveni cea mai bună versiune a sa şi să se dezvolte fizic, mental, spiritual şi emoţional. De asemenea, vrea să fie cea mai bună mamă pentru copiii săi, cea mai bună iubită pentru partenerul său şi cea mai bună prietenă pentru apropiaţi. Şi nu în ultimul rând, cea mai bună fiică, soră, şefă, persoană în general. Un adevărat plan de excepţie pe care ar fi ideal să îl respecte în această formă. Şi fiindcă este o adeptă a dezvoltării personale, se oferă ca exemplu tuturor celor care vor să crească în planurile propuse. O idee excelentă, mai ales în timpurile actuale, când elevarea în conştiinţă pare cea mai bună variantă de a reuşi în viaţă.

stanga
dreapta
2 j lo 10 jpg jpeg
3 j lo 11 jpg jpeg
1 j lo 14 jpg jpeg
5 j lo 13 jpg jpeg

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg