Jennifer Lopez a împlinit 53 de ani la Paris. Cum a sărbătorit-o soțul Ben Affleck

25 iulie, 2022
Bennifer la Paris jpg

Jennifer Lopez și-a pus din nou roșu și a ieșit de mână cu soțul său prin Orașul Îndrăgostiților, duminică, chiar în ziua când împlinea 53 de ani.

Este una dintre cele mai fericite aniversări ale sale, căci pe toate planurile anul 2022, un an marcat de simbolul lui 2, i-a împlinit multe dorințe. Și da, sunt mai puternici împreună. Dragostea lor a renăscut ca pasărea Phoenix, când nimeni nu le mai dădea nicio șansă. Cu toate acestea, Ben Affleck îi este alături cu trup și suflet de la marea împăcare din aprilie 2021. Anul trecut, celebrul cuplu Bennifer își răsfăța fanii de ziua vedetei cu primul lor sărut actualizat, căci până la acel moment, nu au recunoscut relația reîncepută din aprilie. Anul acesta, când diva a împlinit 53 de ani, au trecut la alt nivel. Au ieșit prin Paris de mână, în calitate de soț și soție.

La mulți ani, Jennifer Lopez!

Bennifer la Paris (10) jpg

Cuplul a făcut deliciul tuturor la Paris, unde au fost văzuți plimbându-se la pas, duminică, pe lângă cele mai faimoase obiective turistice ale Capitalei Franței: Arcul de Triumf și curțile Muzeului Luvru.

Bennifer la Paris (13) jpg

Cântăreața, pe lângă faptul că e artistă, e și o antreprenoare de succes. Și chiar de ziua sa, și-a îmbogățit seria de produse de îngrijire cu un balsam de hidratare și fermitate pentru posterior. Să nu uităm că este celebră pentru fundulețul obraznic și voluptos. Iar acest balsam se anunță o lovitură de marketing.

Cei doi au fost foarte eleganți în timpul plimbării prin Paris. Artista a îmbrăcat o rochie roșie de vară, cu un decolteu adânc, sandale cu toc înalt și pătrat și o gentuță roșie foarte cochetă, în timp ce Ben a purtat pantaloni negri și o cămașă bleu, cu mâneci suflecate.

Potrivit presei internaționale, cei doi au stat la Hôtel de Crillon pe Champs-Élysées, s-au plimbat prin celebra Jardin des Tuileries, au luat prânzul la LouLou Paris și au mers la expoziția Dior.

Cele două staruri s-au cunoscut în 2002, pe platourile ”Gigli”, în timp ce Lopez era căsătorită cu al doilea său soț, Chris Judd. J Lo a intentat divorțul în 2002 și, în aceeași perioadă, a început să fie văzută cu Ben Affleck.

S-au logodit, însă povestea lor de iubire s-a sfârșit abrupt, în 2004, pentru a fi reluată în 2021.

În 2004, diva s-a măritat cu Marc Anthony, bărbatul cu care are gemenii, iar Affleck s-a însurat în 2005 cu Jennifer Garner, actrița care i-a dăruit trei copii.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg