Jennifer Lopez continuă filmările pentru ”The Mother” în Spania. Cum a fost surprinsă vedeta

4 martie, 2022
1 jen 2 jpg jpeg

Jennifer Lopez nu face pauză mai deloc. Deşi abia a ieşit pe piaţă cu filmul ”Marry Me”, lucrează neobosit pentru viitoarea producţie, ”The Mother”.

După ce au filmat în Canada, acum s-au mutat în Spania. Artista a fost surprinsă în Las Palmas, Insulele Canare, în timp ce repeta de zor, toată numai un zâmbet.

Căci lucrurile îi merg din plin lui J Lo, atât personal, cât şi profesional. În fotografii o vedem pe Jennifer alături de regizorul Niki Caro şi unul dintre colegii din film, Joseph Fiennes, în timp ce învaţă şi repetă replicile. Sunt pe balconul unei clădiri ce pare a fi un hotel de lux, iar Lopez este foarte naturală, nemachiată şi cu o ţinută foarte lejeră.

Potrivit cotidianului El Espanol, producţia Netflix a acaparat câteva zone din Las Palmas, cele mai exotice, pentru a filma scene care amintesc de Havana, aşa cum este scenariul filmului. Decorul a fost împânzit de camere şi vor filma intens scene de acţiune.

În ”The Mother” mai joacă  Gael Garcia Bernal, Joseph Fiennes, Paul Raci şi mulţi alţii. Filmul se realizează printr-un parteneriat Netflix şi compania de producţie a lui Lopez, Nuyorican films.Recente pe Ok! Magazine

J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg