Jennifer Lopez, garderobă de 170.000 de dolari în luna de miere din Paris cu Ben Affleck

27 iulie, 2022

Vacanța de miere din Paris a lui Jennifer Lopez și-a noului ei soț, Ben Affleck, a însemnat și etalarea unei garderobe de lux.

jennifer lopez profimedia 0709784381 jpg

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au sărbătorit uniunea cu o lună de miere luxoasă la Paris. Cuplul a plecat în orașul francez la câteva zile după ce s-a căsătorit în cadrul unei ceremonii intime în Las Vegas, weekendul trecut, iar Lopez a purtat o mulțime de ținute uimitoare pe tot parcursul călătoriei - care au însumat peste 170.000 de dolari.

Bennifer și copiii lor s-au bucurat de Orașul Luminilor și au avut numeroase ieșiri împreună - inclusiv excursii la cumpărături, cine în restaurante de lux și o plimbare cu barca pe râul Sena.

Bennifer Tour Eiffel jpg

Pe parcursul vacanței la Paris, Lopez a transformat străzile orașului într-un catwalk personal, afișând ținute cool și scumpe - printre care o rochie Oscar de la Renta de 2.000 de dolari și o ținută Gucci de 10.000 de dolari.

Mai mult, într-una dintre plimbările sale, Jennifer și-a cărat cele necesare într-o geantă excesiv de scumpă, și anume o geantă roșie Hermes Birkin, care valorează aproximativ 40.000 de dolari.

jennifer lopez profimedia 0709467393 jpg

Cum spuneam, una dintre cele mai scumpe ținute afișate de JLo în timpul unei cine cu Ben a fost o rochie din mătase, cu trenă, de la Gucci, cu un preț de 10.500 de dolari. La această adevărată piesă de artă, Jennifer a asortat un clutch Dolce & Gabbana în valoare de 6.000 de dolari, ediție limitată.

Bennifer la Paris (3) jpg

Este de la sine înțeles că soțul ei, Ben, a fost cu mult mai modest în ceea ce privește vestimentația lui, deși actorul a încercat să afișeze și el look-uri elegante, pentru a o completa cum trebuie pe Lopez.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
Ana Geoana logodna Garrett Cayton palatul Mogosoaia fiica lui Mircea Geoana (12) jpg
britney spears cu fiii ei jpg
anne heche jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp