Jennifer Lopez, emoționată până la lacrimi la Premiile MTV. Ce trofeu a primit diva

6 iunie, 2022
Jennifer Lopez MTV jpg

Superba artistă în vârstă de 52 de ani a primit Premiul Generației 2022 cu lacrimi în ochi, mulțumindu-le copiilor săi că au învățat-o ”cum să iubească”.

Jennifer Lopez MTV (2) jpg

La doar două luni după ce a acceptat Premiul Icon la iHeartRadio Music Awards, și MTV îi acordă un trofeu important.

Vedeta a fost, ca de fiecare dată, răvășitoare. Cu părul desfăcut și buclat, cu un corp perfect tonifiat și un decolteu amețitor, Jennifer Lopez trăiește una din cele mai bune perioade ale sale.

stanga
dreapta
Jennifer Lopez MTV (6) jpg
Jennifer Lopez MTV (5) jpg
Jennifer Lopez MTV (4) jpg
Jennifer Lopez MTV (2) jpg
Jennifer Lopez MTV (3) jpg
Jennifer Lopez MTV jpg

Iar de duminică este, oficial, laureata Premiului Generației MTV 2022. Acest râvnit trofeu ”celebrează artiști activi în muzică și film”. Jennifer a menționat că este recunoscătoare tuturor producțiilor în care a jucat, subliniind că a trăit fiecare rol și de fiecare dată s-a identificat, la un moment dat, cu unul din personajele jucate. ”Vreau să le mulțumesc celor care mi-au dat această viață. Oamenilor care mi-au oferit bucurie, dar și celor care mi-au frânt inima”, a spus Lopez. ”Celor sinceri și celor care m-au mințit. Mulțumesc iubirii adevărate, dar și modului în care am ajuns să mă mint singură, fiindcă atunci am știut că trebuie să evoluez. Mulțumesc dezamăgirii și eșecului fiindcă m-au învățat să fiu puternică”, a adăugat J Lo, la primirea premiului. Apoi lacrimile au început să curgă, când le-a mulțumit copiilor săi că au învățat-o să iubească.

Lopez este mama gemenilor Emme și Max, în vârstă de 14 ani, pe care i-a făcut împreună cu Marc Anthony, fostul soț. Diva a fost aplaudată puternic pentru momentul emoționant de la MTV Music Awards.

Și le-a mulțumit și celor care la un anume punct i-au spus: ”Nu poți face asta.” ”Fără voi, chiar n-aș fi putut”, a strigat Lopez vădit emoționată.

Nu și-a uitat nici fanii, cărora le-a mulțumit și i-a asigurat că nici fără ei nu putea să ajungă unde a ajuns.

Îndrăgita J Lo este foarte iubită de fanii săi, care îi urmăresc activitatea îndeaproape. Diva este la ora actuală îndrăgostită și logodită cu fostul său iubit, Ben Affleck. Presa mondenă dă ca sigură nunta celor doi anul acesta.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg
laura11 jpg
Paris Jackson jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au o avere de 255 de milioane de dolari jpeg
olivia1 jpg
carla bruni profimedia 0712152924 jpg