Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt peste tot! În ținute alb șic, la un festival din Malibu

5 septembrie, 2022

Fără doar și poate, festivalul iubirii lor continuă. La doar câteva săptămâni după mult comentata lor nuntă, Jennifer Lopez și Ben Affleck continuă să atragă privirile atunci când apar împreună.

jennifer lopez profimedia 0719593825 jpg

S-a întâmplat ieri, când domnul și doamna Affleck au apărut de mână la un festival agstronomic din Malibu, ocazie cu care Jen și Ben și-au coordonat ținutele: ea a purtat o rochie maxi albă, iar el o cămașă și o pereche de pantaloni deschise la culoare.

Cele două staruri care trăiesc, în această perioadă, o sărbătoare a iubirii au fost însoțiți la acest eveniment popular de gemenii în vârstă de 14 ani ai lui Lopez, Max și Emme.

În vârstă de 53 de ani, Jennifer a ales niște accesorii puțin spus interesante pentru rochia ei suavă: o pereche de papuci roșii masivi cu logo-ul unui cunoscut brand sportiv și o traistă cu aspect rudimentar de la Dior.

La acest festival, Jennifer a fost într-o dispoziție de milioane, oprindu-se chiar și la niște jocuri tipice pentru un bâlci, acolo unde a câștigat un pluș simpatic.

Pe de altă parte, Ben Affleck pare c-a început să se obișnuiască cu atenția exagerată de care are parte de când formează un cuplu cu artista, fiind mult mai relaxat în această ieșire decât a fost în a doua lor lună de miere, petrecută în nordul Italiei, în zona Lacului Como.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg