Cum se înțeleg J Lo și Ben, la doar câteva luni de la nuntă? Starurile surprinse în ipostaze inedite

12 decembrie, 2022
Jennifer și Ben Affleck, Profimedia (3) jpg

La doar patru luni de la nunta cea mare, făcută la una dintre proprietățile lui Ben Affleck din Savannah, superbul cuplu Bennifer pare încă în luna de miere.

În cea mai recentă ieșire, fotoreporterii i-au surprins în ipostaze adorabile și extrem de tandre. Mari iubitori de cafea și dulciuri, Jennifer și Ben Affleck obișnuiesc să se răsfețe regulat cu produse de la  Dunkin’ Donuts. O poză cu Ben în timp ce cară două cafele de la acest producător s-a viralizat în online, unde îl vedem la patru ace și ochelari de soare.

Ben Affleck la costum (4) jpg

De data aceasta, simpaticul cuplul Jennifer și Ben Affleck au mai schimbat locația și și-au cumpărat bunătăți de la Starbucks, o celebră cafenea în întreaga lume. Aceasta își sporește vânzările iarna, când sunt foarte la modă produsele de sezon, în tema Crăciunului. Cei doi îndrăgostiți oricum au intrat de zile bune în atmosfera de Crăciun, și-au cumpărat brad, l-au împodobit în familie și Jennifer Lopez deja și-a făcut prima ședință foto de sezon.

Ben și Jennifer au mers împreună, degajați, la cafenea, iar gesturile de afecțiune nu mai contenesc. Se îmbrățișează, se sărută, râd și glumesc, iar când ajung la mașină, Ben Affleck, ca un cavaler desăvârșit, îi deschide portiera.

Ca de obicei, oriunde se duc, au parte de atenție din plin, de fotografii și de oameni care îi roagă să se fotografieze cu ei. Aflată în toane bune, Jennifer Lopez a fost de acord să facă câteva poze cu fanii.

Diva reușește să fie atât de stilată, chiar și în pulover. Jennifer a optat pentru un pulover Valentino, bej cu accente maro și crem, dar și cu motive specifice de Crăciun. A purtat pantaloni negri lejeri și botine crem. O coadă de cal nepretențioasă i-a completat fabulos aspectul nestudiat de divă.

Ben Affleck a optat pentru stilul său preferat, jeanși și cămașă. Actorul poartă des încălțăminte Nike, mai ales de când a lucrat la filmul despre istoria acestui brand. Soțul lui Jennifer Lopez pare mai fericit ca niciodată, relaxat și pus pe șotii. Artista a dezvăluit în numeroase interviuri recente că iubirea lor e scrisă în stele, că el este iubitul pe care nu l-a uitat niciodată, îndemnând la gândire pozitivă și credință că tot ce este menit să se întâmple se va întâmpla, oferindu-și relația drept exemplu.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg