Jessica Alves îşi celebrează goală feminitatea mult dorită! ”Trebuia să dovedesc că sunt femeie”. Fotografii incendiare

13 octombrie, 2021
1 jessica alves jpg jpeg

Jessica Alves savurează din plin atât de râvnitul statut de femeie. Ea mărturiseşte că s-a simţit presată să apară nud pentru a dovedi că e femeie.

Pentru a-şi celebra feminitatea atât de greu dobândită, Jessica Alves a apărut goală într-un set de fotografii incendiar.

A fost un drum lung pentru ea şi deloc uşor. Însă şi-a dorit atât de mult să fie femeie. Ea declarară cu detaşare: ”Am trecut prin 36 de ani de tranziţie, în care nu m-am simţit niciodată frumoasă, sexy sau senzuală. Acum, întorc capete şi beneficiez de atenţia multor bărbaţi, iar asta e minunat pentru egoul meu. Cu toate acestea, nu am pe nimeni.”

Jessica Alves este rugată de femei să împărtăşească cu ele sfaturi legate de frumuseţe şi operaţii estetice, iar femeile trans îi solicită sfaturi legate de tranziţie.

Vedeta şi-a făcut cont pe platforma de adulţi OnlyFans şi a ajuns la 1 milion de urmăritori. Aici încarcă materiale destinate adulţilor, iar şedinţele foto sunt organizate profesionist. De aici şi calitatea postărilor net superioară Instagram.

În august, Jessica a mărturisit că a făcut sex pentru prima dată de când e femeie şi a recunoscut că a fost foarte dureros. A stat toată ziua în pat şi a luat calmante.

Pe măsură ce se obişnuieşte cu statutul de femeie, Alves ia în calcul chiar şi posibilitatea de a rămâne gravidă! Însă admite că şansele sunt foarte mici, întrucât are pelvis de bărbat, iar acesta nu are laxitatea specifică femeilor. Totuşi nu renunţă la ideea unui transplant de uter.

Până în prezent, nu există oficial vreo reuşită a unui transplant de uter la o femeie transgender. Chiar dacă medicul ei s-ar încumeta la acest scenariu, Alves mărturiseşte că nu ar face pasul dacă nu ar şti sigur că e o intervenţie foarte sigură.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg