J.Lo, înşelată de logodnic? Un bărbat susţine că are dovada că Alex Rodriguez i-a fost infidel artistei

11 martie, 2019
1 111111111 jpg jpeg

Nici bine nu şi-au anunţat logodna că s-au şi ivit problemele. Un bărbat, fost jucător de baseball, susţine că Alex Rodriguez a înşelat-o pe Jennifer Lopez şi că e dispus să fie supus un test poligraf pentru a se dovedi că spune adevărul.

Jose Canesco susţine că Alex Rodriguez a înşelat-o pe J.Lo cu fosta lui soţie, adică cu Jessica Canesco. Acesta spune că a asistat la o scenă în care Rodriguez a sunat-o pe Jessica, în timpul relaţiei cu J.Lo, cerându-i, cel mai probabil, să se întâlnească.

”Alex Rodriguez încetează să mai fii un r***t, înşelând-o pe J.Lo.”/ ”Mă împăcasem câteva luni cu ea când el a sunat-o” / ”Biata fată, n-are habar cine este el cu adevărat”, sunt mesajele publice pe care Jose Canesco le-a postat pe contul lui de Twitter, înainte de a-şi da numărul pentru ca J.Lo să-l contacteze pentru confirmare.

stanga
dreapta
2 inel jpg jpeg
3 jose canseco gettyimages 90898096 jpg jpeg
4 jose canseco gettyimages 731783 jpg jpeg

Mai mult de atât, bărbat spune că e dispus să fie supus unui test poligraf pentru a se dovedi că ceea ce el susţine despre Alex Rodriguez este ”100% adevărat”. Momentan, contactaţi de Daily Mail, Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez nu au dorit să facă declaraţii în legătură cu acest subiect.

3 jose canseco gettyimages 90898096 jpg jpeg

În weekend, Alex Rodriguez şi Jennifer Lopez au anunţat că s-au logodit. Artista a fost cerută în căsătorie cu un inel cu diamant, în valoare de 4,5 milioane de dolari.

4 jose canseco gettyimages 731783 jpg jpeg