Jojo a suferit o intervenţie la sâni: "Mi-a luat ceva timp să îmi fac curaj. E mai sigur aşa pentru sănătatea mea"

22 ianuarie, 2022
4 jojo30 jpg jpeg

Jojo a trecut printr-o intervenţie complicată. Actriţa recunoaşte că s-a gândit mult până să ia această decizie. Senzuala blondă şi-a schimbat implanturile şi le-a mutat sub muşchi, pentru că, după cum spune, e mai bine pentru sănătate.

"Mi-a luat ceva timp să îmi fac curajul să fac o intervenţie care trebuia făcută de ani de zile. Anul acesta însă am zis că voi face mai multe lucruri pentru mine, că o să am grijă mai mare de sănătatea mea, de corpul meu şi de mintea mea. Am făcut investigaţii medicale amănunţite, iar Dr. Mădălina Ciupan a fost cea care mi-a dat încredere să îmi schimb implanturile şi să le mut sub muşchi, pentru că e mai sigur aşa pentru sănătatea mea. După două naşteri mă gândeam deja de multă vreme la asta, însă mi-a fost teamă de încă o astfel de intervenţie. Prima operaţie am făcut-o acum 20 de ani şi s-au schimbat multe de atunci. Nu am regretat niciodată decizia şi mi-am asumat că va veni o zi în care va fi nevoie să repet procedura. Aşa că pentru a fi mai sănătoasă şi mai sigură pe ceea ce se întâmplă pe viitor cu corpul meu, dar şi pentru a avea mai multă încredere în mine m-am hotărât în sfârşit să fac acest pas", povesteşte Jojo.

Actriţa are convingerea că şi alte femei se află în aceeaşi situaţie.

"Ştiu că există multe păreri radicale în legătură cu astfel de intervenţii, însă mai ştiu şi cât de important este ca fiecare om să se simtă bine în corpul lui, iar, cu ajutorul unor medici buni, poate lua decizia potrivită pentru sine. Eu una o să mă simt mai bine şi mai încrezătoare în corpul meu, este un pas important pentru sănătatea mea, şi asta este tot ce contează în acest moment. Accept şi înţeleg părerile pro şi contra, oameni suntem şi înţeleg că putem avea perspective diferite, însă am convingerea că le putem expune pe toate constructiv.

Vreau să fiu cea mai bună şi sănătoasă varianta a mea, şi am simţit să va împărtăşesc aceste lucruri despre mine pentru că mă gândesc că poate sunt şi alte femei care poate se află în faţă unei decizii similare .

Mulţumesc Dr. Mădălina Ciupan pentru empatie şi profesionalism şi pentru că mi-a transformat teamă şi neîncrederea în curaj şi încredere!"Recente pe Ok! Magazine

andreea84 jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg