Jojo, schimbare majoră. Actriţa are acum un zâmbet ca la Hollywood: 'Am mai multă încredere în mine acum"

31 iulie, 2020
1 jojo fatete 2 jpg jpeg

Jojo trece printr-o schimbare majoră. Are acum un zâmbet ca la Hollywood şi spune că acum are mult mai multă încredere în ea. 

De o bună perioadă de timp, Jojo vizita des cabinetul medicului stomatolog. Şi-a făcut curaj în sfârşit şi trece printr-o schimbare majoră. Actriţa spune că dinţii săi din partea de sus nu aratău foarte bine, aşa că a decis să îşi pună faţete. 

„Uneori, veselia este sursă zâmbetului tău însă, alteori, zâmbetul tău poate fi sursă bucuriei tale”.- Nhat Hanh Am încheiat cu prima parte a călătoriei pe care am pornit-o pentru recâştigarea zâmbetului meu şi îmbunătăţirea lui. Nu-mi imaginez o viaţă fără zâmbet. Dacă am una cu un zâmbet frumos sunt şi mai împlinită! Echipa a reuşit să îmi obţină un zâmbet natural, să îmi repare dintii de sus care aveau probleme, să îi fateteze şi să obţină o culoare identică cu a celor de jos care sunt naturali. Şi să mă mai şi calmeze atunci când aveam dubii in legătură cu formă, culoarea etc. Ştiu că pentru cei care vor să îşi schimbe zâmbetul înseamnă extrem de mult aceste informaţii, pentru că şi eu m-am informat şi am pus zeci de întrebări înainte de a mă hotarî să fac pasul. Fără griji, cu încredere şi cu o echipa adevărată puteţi să zâmbiţi iar din toată inima!", a scris artista pe reţelele de socializare unde a încărcat câteva poze cu noul zâmbet. 

3 jojo si a pus fatete 3 jpg jpeg

Unii fani au complimentat-o, au spus că îi stă tare bine: "Arăţi senzaţional, şi sincer eu mă bucur dacă eşţi împlinită, să te trezeşti dimineaţă şi să ti facă plăcere să te priveşti în oglindă, este minunat! Oricum, erai frumoasă şi înainte însă acum radiezi !". Ea a reacţionat: "Mulţumesc mult!😊 Eu una mă simt mult mai bine şi am mai multă încredere în mine acum.". Alţii n-au fost încântaţi de această schimbare: "Doar mie mi se pare că ai devenit o Jojo de nerecunoscut? Nu întâmpini această situaţie de dimineaţă, în faţă oglinzii? Sprâncene, buze, dinţi, pomeţi, etc...începi să aduci foarte mult cu Bianca Drăguşanu, deşi analogia nu-ţi face cinste."

Jojo a reacţionat şi la aceste păreri: "Pomeţii şi buzele mele nu au nimic schimbat. Sprâncenele sunt micropigmentate. Nu operate. Iar dintii era necesar să ii modific. Sunt adepta schimbărilor fine atâta timp cât nu se exagerează pe partea asta. Eu una le voi face începând cu vârstă de 39 de ani. Pentru că aşa simt, pentru că aşa am hotărât eu pentru mine. Nu vreau să semăn cu nimeni şi totul e cu măsură. Nu sunt de nerecunoscut.

Şi crede-mă, vârstă oricum te transformă an de an într-o altă tu. Nu ştiu câţi ani ai, însă vei descoperi şi singură lucrul acesta. Cred în echilobru şi în frumos. Naturaleţea nu înseamnă să ai dinţi urâţi, nesanatosi sau neîngrijiţi, sau sprâncene neconturate şi nepensate. Naturaleţea înseamnă altceva. Înseamnă că atunci când alegi să faci o schimbare, mai ales pentru faţă ta, să alegi o cale de mijloc pentru că totul să arate fin. Seară bună! Şi mult succes în a te menţine perfect naturală, fără niciun fel de intervenţie, chiar şi stomatologică, până la 80 de ani."

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Joe Biden, captură video
Al Di Meola jpg
FotoJet Bradley jpg
Rihanna, look nou, Profimedia (4) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg
Tudor Constin Altceva cu Adrian Artene png
gimnasta Diana Bulimar   pictorial OK, Sorin Stana (1) JPG
Bon Jovi Familie PNG
nunta gimnastei Larisa Iordache cu Cristian Chirita   Instagram  (4) jpg
Dan Negru jpg
Disney   Becoming Karl Lagerfeld   Daniel Bruhl Theodore Pellerin (3) jpg
FotoJet Feli jpg
FotoJet Năstase jpg
George Clooney si Amal jpg
jennifer lopez ben affleck casa noua profimedia getty jpg