Jude Law s-a căsătorit. Cum arată aleasa inimii lui? E mai mică cu 14 ani

2 mai, 2019
1 jude law phillipa coan profimedia 0256354099 jpg jpeg

S-au logodit în februarie, iar weekendul acesta au ajuns şi-n faţa ofiţerului de stare civilă. Jude Law este acum un bărbat căsătorit. Cine e aleasa lui?

Phillipa Coan. Are 32 de ani şi este iubita actorului de patru ani. Cei doi s-au căsătorit marţi, în Londra, la Old Marylebone Town Hall, şi i-au avut drept invitaţi doar pe prietenii lor apropiaţi şi familia, refuzând să invite staruri hollywoodiene şi să facă din uniunea lor legală un spectacol la Hollywood.

Jude Law s-a căsătorit în Londra

În fotografiile obţinute de The Sun, starul era îmbrăcat într-un costum de catifea, în timp ce o aştepta pe Phillipa la altar. La rândul ei, Phillipa a îmbrăcat o rochie nude, dintr-un material fluid, care prezenta un decolteu în V.

Phillipa Coan are o firmă care oferă consultanţă financiară

Phillipa Coan şi Jude Law se iubesc de cinci ani, iar proaspăta lui soţie este mai mică decât el cu 14 ani. Philippa este de profesie psiholog şi are propria ei companie, numită Stride. Potrivit site-ului companiei, această firmă oferă consultanţă financiară altor companii. Phillipa este fondatoarea acestei companii.

Jude Law despre relaţia cu Philippa Coan

Vorbind despre relaţia cu ea, Jude Law declara: ”Este a mea, doar a mea. Sunt foarte, foarte fericit. Relaţia noastră este foarte privată şi cred că acesta este şi motivul pentru care funcţionează atât de bine”.  La nunta cu Phillipa a participat doar fiul cel mare al actorului, Rafferty Law, în calitate de cavaler de onoare.

jude law philippa coan profimedia 0256354166 jpg jpeg

Relaţii anterioare & copii Jude Law

Jude Law are trei copii cu fosta soţie, actriţa Sadie Frost, o fată provenită din amantlâcul cu modelul Samantha Burke şi o altă fată cu cântăreaţa Catherine Harding. Jude Law a avut o relaţie şi cu actriţa Sienna Miller, cu care trebuia să păşească spre altar, dar pe care a înşelat-o, acesta fiind şi motivul despărţirii.Recente pe Ok! Magazine

Serena Williams (2) jpg
Monica Davidescu 50 (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg
laura11 jpg
Paris Jackson jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au o avere de 255 de milioane de dolari jpeg
olivia1 jpg
carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg