Julia Fox se pregătește de ”apocalipsă” în lenjerie intimă. A ieșit așa la cumpărături

18 mai, 2022
Julia Fox jpg

Așa peisaj să tot vezi când mergi la supermarket. Modelul i-a lăsat pe toți cu gura căscată, după ce s-a afișat pe stradă în lenjerie intimă.

stanga
dreapta
Julia Fox (2) jpg
Julia Fox (3) jpg
Julia Fox jpg
Julia Fox (5) jpg
Julia Fox (4) jpg
Julia Fox (6) jpg

Fosta iubită a lui Kanye West are o doză considerabilă de exhibiționism. Frumoasa brunetă a marcat momentul și pe pagina sa de socializare, publicând fotografiile în care se află aproape goală pe stradă.

Ca notă pentru imagini, Fox a scris că se pregătește de apocalipsă. Acum, nu știm dacă se referă la vestimentație sau la provizii. Știe ea mai multe? Ar trebui și noi să ne pregătim? Și dacă da, în ce ținută?

Julia Fox (5) jpg

Cu siguranță, multe dintre bunicuțele noastre, dacă ar vedea-o așa pe stradă, ar spune că apocalipsa a venit deja. Modelul și-a accesorizat sutienul și chiloții Alexander Wang cu un sacou din material jeans. La fel și poșeta, care pare un pantalon întors cu susul în jos. Julia Fox s-a asigurat însă că nu îi va fi rece la picioare și a încălțat o pereche de cizme, tot din jeans. Ea are o mare atracție pentru acest material, fiind văzută foarte des purtând jeans.

La postarea sa incendiară, Fox a limitat comentariile. Cu toate astea, cele apărute sunt amuzante. ”Apocalipsa nu e o paradă a modei”, i-a scris cineva. Multe persoane nu au agreat marca de apă îmbuteliată achiziționată de brunetă. Firma aleasă de ea a fost contestată de unii americani pe motiv că nu se cunoaște sursa exactă a apei.

După ce mulți i-au criticat apariția, Fox s-a scuzat tot pe Instagram: ”Dacă e o ținută acceptabilă la plajă, de ce nu ar fi la fel peste tot?”, a comentat bruneta.Recente pe Ok! Magazine

sharon stone profimedia 0481253175 jpg
Lelut Vasilescu a murit trupa Compact in doliu jpg
Femeile Presley jpg
musk și vivian PNG
Lopez în vizită (6) jpg
DeniseRichards PNG
1 sandra bullock jpg jpeg
Papa Francisc ingenuncheat de problemele de sanatate (1) jpg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (8) jpg
Laura Cosoi a nascuta treia fetita (1) jpg
6 michelle obama 58 de ani mai iubita decat jill biden si melania trump 4 jpg jpeg
2 Vladimir Putin, Alina Kabaeva profimedia 0571684002 jpeg
Tily Niculae jpg
profimedia 0661332850 jpg
Meryl Streep jpg
Shakira (3) jpg
George Michael jpg
Emme fiica lui Jennifer Lopez e de genul neutru ei (1) jpg