Jurnalistul Dorin Chioţea, confirmat cu Omicron. "Sunt infectat a doua oară. M-a ciuruit! Copiii, incredibil, n-au absolut nimic!"

5 februarie, 2022
1 dorin chiotea infectat cu covid varianta omicron 3 jpg jpeg

Deşi vaccinat cu schema completă, realizatorul TVR e răpus a doua oară de parşivul coronavirus şi, în ciuda semnalelor că varianta nouă ar fi mai uşor de suportat, el mărturiseşte că i-a fost cumplit de rău.

Ne-am fi aşteptat să-l vedem la Beijing, transmiţând de la Olimpiada de Iarnă, aşa cum ne-a obişnuit din ediţiile precedente ale Jocurilor Olimpice. Însă, de câteva zile, Dorin Chioţea e captiv în casă, după ce s-a infectat cu noua variantă a virusului COVID-19, Omicron. Şi, de-atunci, lucrurile nu au fost prea uşoare pentru el. Iată cum a descris stările prin care a trecut, într-o postare pe contul său de Facebook:

"De marţi sunt infectat, (şi) în acte, a doua oară cu SARS-CoV2. CoVid22, cum ar veni, că ăla 19 e deja oale şi ulcele. Am mai luat carcalacul chiar pe 1 decembrie 2020, când am băgat în carantină toate trupele care defilaseră pe sub Arcul de Triumf. De atunci am făcut trei doze de vaccin Pfizer, booster-ul in octombrie 2021. Eram blindat, cum ar veni. Citesc că varianta asta ar fi o formă uşoară la ăştia ca mine, că trece repede, că e aşa ca o răceală aproape de neobservat. E PE NAIBA! E-un fleac care m-a ciuruit!", a spus Dorin Chioţea, după a patra zi de la confirmarea infecţiei cu Omicron.

2 dorin chiotea infectat cu covid varianta omicron 1 jpg jpeg

"Am experimentat două zile dureri în gât de parcă cineva mi-a trecut pe acolo o bucată de şmirghel (hârtie abrazivă) înroşit în foc. Am băut ceai cald cu paiul, că apa la temperatura camerei nu eram în stare să înghit. Apoi, până ieri, am avut senzaţia că un miliţian comunist m-a bătut cu pulanul din creştet până-n tălpi. Mă dureau oasele, muşchii, pielea, cred că şi firele de păr din cap. Simţeam că mi se fărâmă corpul când m-am dus la baie, noroc că n-am avut poftă de mâncare (şi să mestec era un efort) să ajung în zonă în ritmul normal", a mai povestit el, subliniind că nu a avut simptomele clasice, invocate mereu în cazul infectării cu COVID-19.

"N-am căpătat febră, nici friguri, n-am pierdut gustul şi mirosul. De ieri, însă, am ochii înroşiţi, îmi curg încontinuu; nu suport nicio rază de lumină. Tusea e un calvar, gata să-mi împrăştie coastele pe pereţi. Nasul mă ustură la orice atingere, l-am suflat de mii de ori, consumând vreo 8-9 cutii cu şerveţele; nu mi-am imaginat că pot produce tone de mucus la limita deshidratării. Sunt izolat într-o cameră şi am umplut un sac de plastic cu batiste de unică folosinţă. Şi mă doare capul de parcă mă strânge o menghină, stă să-mi explodeze. E rău să zac în pat, e şi mai rău să mă ridic. Aştept mâine, să fie mai bine. Purtaţi mască!".

Cum se simte familia lui? "Carmen s-a pricopsit şi ea, dar a scăpat mai ieftin", spune el despre soţia sa. "Copiii, incredibil, n-au absolut nimic!".

FOTO: FacebookRecente pe Ok! Magazine

FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg