Justin Bieber & Hailey Baldwin: povestea unei iubiri nebune de tot

17 octombrie, 2018
3 spl5003415 002 jpg jpeg

Nu şi-au confirmat încă nunta, însă oferă tot mai multe indicii că au făcut deja marele pas. Un gest romantic, dar pripit şi hazardat, având în vedere că nu s-a descoperit nici urmă de contract prenupţial semnat de ei!

Alec Baldwin a fost cel care a aruncat bomba, pe 17 septembrie, că ne­poata lui şi Justin (24) sunt deja soţ şi soţie, după vizita tinerilor în­drăgostiţi la Starea Civilă din New York, pe 13 septembrie. După care Hailey (21) a calmat spiritele şi a negat online că s-ar fi măritat, dar a şters rapid mesajul. Să fie oare con­firmarea mult aşteptată? Tot ce se poate, pentru că semnele că Beiber şi Baldwin sunt bine-mersi căsătoriţi continuă să apară.

image

Pe 1 octombrie, când cei doi amorezi au vizitat muzeul Stratford Perth, din Canada, el i s-a adresat ei cu apelativul „soţia“. Această pică­tură a umplut paharul jurnaliştilor americani, care, pe 2 octombrie, au dat ca sigură cu­nunia lor civilă. „Au păstrat secretul faţă de mulţi oameni. Dar au vrut să se căsătorească şi n-au mai aşteptat. Îşi doresc în continuare o nuntă obişnuită, în care să-şi invite fami­liile şi prietenii, dar deocamdată sunt foar­te fericiţi cu ceremonia restrânsă pe care au făcut-o“, declara, pe 3 octombrie, o sursă pentru E!News. Iar vestea, sinceri să fim, nu ne surprinde prea mult, atât timp cât avem de-a face cu o pereche pe cât de adorabilă, pe atât de instabilă, din cauza numeroaselor despărţiri şi împăcări de până acum. Singu­ra noastră temere este legată de cele 265 de milioane de dolari pe care le deţine Bieber în momentul de faţă şi care se pot reduce sim­ţitor în cazul unui divorţ de posesoarea unei averi de numai 2 milioane de dolari!

image

Dacă viitorul celor doi amorezi e cât se poate de incert, la fel a fost şi trecutul lor. S-au întâlnit prima dată în 2009, când Ste­phen Baldwin i-a făcut cunoştinţă idolului tuturor puştoaicelor cu fiica lui de numai 13 ani. În octombrie acelaşi an, cei doi adolescenţi şi-au făcut o fotografie împreună în culisele emisiunii Today, dar păreau la fel de stingheri ca în urmă cu câteva luni.

image

N-a fost, aşadar, nicio surpri­ză când Justin şi-a făcut publică idila cu Selena Gomez (26), în fe­bruarie 2011, iar Hailey s-a arătat cât s-a putut de încântată: „Susţin 100% cuplul Jelena!“, a declarat, în repetate rânduri, faimosul model pe Twitter. Jelena n-a avut, însă, parte de happy end şi, după o idilă on&off întinsă pe mai mulţi ani, po­vestea lor de dragoste s-a încheiat definitiv chiar anul acesta. În tot acest timp, Hailey, o adolescentă tot mai atrăgătoare, n-a pier­dut nici ea vremea, ci şi-a încercat norocul cu nişte iubiţi de top, precum Chris Brown, ex-ul bătăuş al Rihannei, Drake, deţinătorul a numeroase „trofee“ amoroase, Lewis Hamil­ton, fostul partener al lui Nicole Scherzinger, cântăreţul canadian Shawn Mendes, mode­lul Cameron Dallas şi sportivul Chandler Parsons. Toţi arătoşi, plini de succes şi bogaţi, dar niciunul potrivit ca să-i stea, pe veci, alături frumoasei blonde. Iar ea, după fiecare eşec sentimental, n-a făcut decât să se apropie şi mai mult de cel ca­re-i devenise cel mai bun prieten, Justin.

image

În decembrie 2014, s-a zvonit pen­tru prima dată că ceva mai mult decât o simplă amiciţie există între cei doi tineri. După ce au cinat împreună şi au vizionat un film, modelul şi cântăreţul au fost zăriţi, în ipostaze tandre, la micul dejun, ceea ce ne-a dat tuturor de bănuit că au petrecut noaptea împreună. Luni în şir s-au tachinat în faţa internauţilor, în imagini şi filmuleţe care trădau atracţia incontestabilă dintre ei, dar abia în ianu­arie 2016 şi-au făcut publică relaţia. Au postat, pe Instagram, o fotografie neclară, dar atât de revelatoare, în care se sărutau. Din păcate, încântarea fanilor a fost de scurtă durată, pentru că, după numai câ­teva luni, Baldwin şi Bieber s-au despărţit, fiind zăriţi din nou în ipostaze tandre abia la sfârşitul anului, însă nici atunci n-au re­zistat prea mult împreună. În plus, la finele lui 2017, Justin s-a întors spăşit la Selena, acceptând să urmeze câteva şedinţe de te­rapie de cuplu creştină. Dar nici măcar Cel de Sus nu i-a putut ajuta să-şi rezolve pro­blemele – pe care Bieber găsise de cuviinţă să le discute cu nimeni alta decât Baldwin, rivala iubitei lui. Şi, la scurt timp după un asemenea episod regretabil, Selena a pus definitiv piciorul în prag. O singură lună i-a fost suficientă canadianului pentru a se în­toarce în braţele lui Hailey, cam tot cât i-a trebuit ca să o şi ceară de soţie.

După ce întregul internet a luat foc din cauza presupusei lor logodne, muzicianul a confirmat că, din 7 iulie, el şi aleasa lui se află feri­ciţi în drum spre altar. „Tu eşti dragostea vieţii mele, Hailey Baldwin!“, i-a scris acesta online jumătăţii sale. Iar logodnica lui i-a răspuns pe măsura iubirii lui nemărginite: „Nu ştiu ce am fă­cut ca să merit asemenea ferici­re, dar sunt extrem de recunoscătoare lui Dumnezeu pentru că mi-a dat o persoană incredibilă alături de care să-mi petrec tot restul vieţii.“ Atât de înduioşător! Mai ales pentru un cuplu care, până recent, nu pă­rea să aibă habar ce-şi doreşte. Lăsând de­oparte şansele minuscule ca mariajul lor să reziste în nemilosul showbiz american şi la vârste atât de fragede, aşteptăm cu interes fotografiile de la nuntă! Sau, cine ştie?!, un live stream de la evenimentul cel mai sur­prinzător al anului!

Foto: Getty Images, Splash NewsRecente pe Ok! Magazine

Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia
Andreea Cristea colaj jpg
Gina Chirila (1) jpg
Irina Shayk la Cannes, Foto Getty (2) jpg