Justin Bieber încă are sentimente pentru Selena Gomez. De ce s-a căsătorit cu Hailey Baldwin?

16 octombrie, 2018
1 gettyimages 1027974732 jpg jpeg

În luna septembrie, Justin Bieber s-a căsătorit cu Hailey Baldwin, la doar câteva luni după ce artistul s-a despărţit de Selena Gomez.

Presa tabloidă notează acum că, deşi este căsătorit, Justin Bieber încă are sentimente pentru cea care i-a fost iubită o foarte lungă perioadă de timp. Potrivit unor apropiaţi al celor doi, cântăreţul încă are sentimente pentru Selena Gomez, iar în prezent este devastat de faptul că artista are din nou probleme de sănătate.

„Selena a fost prima lui mare iubire şi a învăţat foarte multe de la ea. Şi relaţia în sine l-a ajutat pe Justin să se maturizeze. Iar acum, că ea are probleme de sănătate, el îşi doreşte să o ştie sănătoasă şi să îi fie alături“, a spus un apropiat de-al artiştilor.

Un alt apropiat de-al lui Justin Bieber a spus însă că artistul nu se gândeşte la Selena Gomez şi că este foarte fericit alături de Hailey Baldwin, iar lacrimile pe care le-a vărsat recent în public nu au nicio legătură cu fosta lui iubită.

Cu toate acestea, mai mulţi jurnalişti din străinătate, care au tratat pe larg subiectele legate de viaţa lui Justin Bieber, nu înţeleg de ce artistul s-a căsătorit atât de repede cu Hailey Baldwin.Recente pe Ok! Magazine

Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg