Justin Theroux, adevărul despre despărţirea sa de Jennifer Aniston

21 aprilie, 2021
1 aniston si thereaux png png

La trei ani de la desp─âr┼úirea lor, actorul vorbe┼čte despre zvonurile legate de separarea lor.

De┼či nu mai formeaz─â un cuplu de trei ani, se pare c─â cei doi au r─âmas prieteni. ├Äns─â chiar dac─â au trecut anii, showbiz-ul ├«nc─â ├«┼či pune ├«ntreb─âri. Care a fost adev─ârata cauz─â a desp─âr┼úirii lor?

Recent Justin Theroux a acordat un interviu revistei Esquire, ├«n care explica de ce nu este de acord cu catalog─ârile. ÔÇŁE u┼čor s─â pui o persoan─â ├«ntr-o categorie. ├Äi place rock-ul sau marea. ├Äns─â nu e tot. Refuz aceast─â simplificare.ÔÇŁ

Theroux are acum 49 de ani, iar Jen 52. Au rămas prieteni, au prieteni comuni în continuare, iar de ziua ei, actorul i-a oferit un frumos omagiu online.

ÔÇŁV─â place sau nu, suntem prieteni. Nu vorbim zilnic, dar ne scriem. Nu am avut o desp─âr┼úire ur├ót─â ┼či ne iubimÔÇŁ, a explicat Justin Theroux.

┼×i a continuat: ÔÇŁM─â binedispune. Ar fi o pierdere pentru mine dac─â nu am mai vorbi. ┼×i-mi place s─â cred c─â ┼či ea e de aceea┼či p─ârereÔÇŁ, continu─â actorul ├«n declara┼úiile sale.

Acum, la fel ca în urmă cu trei ani, Theroux dă asigurări că despărţirea lor nu a avut nimic spectaculos, ba chiar au încheiat-o amical, fără animozităţi.

A fost o desp─âr┼úire bl├ónd─â. ÔÇŁE plictisitor pentru pres─â s─â aud─â asta, ├«ns─â noi ne respect─âm reciproc. Separarea ├«n sine a fost destul de dureroas─â, nu mai era nevoie de scandal suplimentar.ÔÇŁ

Surs─â foto: Getty Images