Kamara îi dă replica Danei Budeanu: "Eşti o doamnă. Poartă-te ca atare!" VIDEO

8 ianuarie, 2020
1 kamara vs dana budeanu jpg jpeg

Atins de unele comentarii ale stilistei vedetelor, artistul îi răspunde acesteia într-un filmuleţ postat pe YouTube.

Kamara a început anul cu o nouă rubrică pe vlogul său, numită "carneţelul roşu", în care vrea să vorbească despre toţi cei care fac anumite greşeli în mediul online ce îi pot influenţa pe alţii să comită aceleaşi greşeli.

Kamara a consemnat-o prima pe Dana Budeanu în al său "carneţel roşu", pentru felul în care aceasta pune problema în rubrica ei "Ameţitele şi mafioţii", din cadrul emisiunii online "Verdict". În mod specific, cântăreţul e deranjat că Dana Budeanu spune că un bărbat nu poate să împingă căruciorul, nici să aibă un port-bebe, pentru că e sub demnitatea masculină. 

"Serios, Dana? Păi, cum adică? Mie îmi place să-mi port copilul în port-bebe, e copilul meu! Un tată are grijă. Eu îţi vorbesc acum ca un părinte, nu ca artistul Kamara. Părintele lui Leon, băieţelul meu super. Cum să nu-l port în port-bebe? Îl voi face şi cred că orice tată trebuie să facă asta. Este important să faci asta pentru copilul tău, e normal să ai grijă de el, să-i găteşti, să-i dai e mâncare. Nu e musai mama care face asta în orice moment. Şi mamele lucrează, şi mamele au alte responsabilităţi, nu numai aceea de-a găti pentru copii, de a-i îmbrăca, de a-i spăla ş.a.m.d. Şi taţii îşi spală copiii, şi taţii îşi îmbracă copiii. Nu mai suntem în era preistorică, suntem într-o lume modernă, Dana, în care dacă ai grijă de copilul tău nu înseamnă că te-ai feminizat, ci înseamnă că ai grijă de copilul tău."

Păstrând acelaşi ton serios, dar nu moralist, Kamara se întreabă dacă Dana Budeanu, mamă a două fete, a stat doar la cratiţă în timp ce bărbatul ei a fost la vânat - conform teoriei pe care stilista vedetelor o emite în rubbrica "Ameţitele şi mafioţii". "Cum ai devenit tu, Dana Budeanu, celebră, dacă ai stat la cratiţă? Eu nu cred că ai stat la cratiţă. Eu cred că tu chiar ai avut multe ore plecată de acasă, de aceea eşti şi Dana Budeanu de astăzi."

Totodată, cântăreţul consideră că "ce ai spus este periculos", întrucât poate duce la certuri şi despărţiri, la un rău iremediabil. Pentru aceasta, sfatului este ca toţi cei care folosesc reţelele online să fie mai responsabili în mesajele lor. "Dana, când ai pretenţia să fii ascultată, părerea mea este că trebuie să te exprimi într-un mod mai decent, chiar şi la acea rubrică cu ameţite şi mafioţi - că ştiu că e divertisment şi-l înţeleg. Dar, totuşi, eşti o doamnă. Poartă-te ca atare! Că le spui celorlalte că n-ar fi prinţese, dar nu dai nici tu un exemplu că ai fi una. Ştii ce zice Dalai Lama: "Fii tu schimbarea pe care o doreşti lumii"."

Iată ce a mai spus Kamara în intervenţia sa online pe canalul său de YouTube:Recente pe Ok! Magazine

cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
Florin Ristei si logodnica lui, Naomi Hedman, la Chefi la cutite 5   captura video jpg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg
leo profi jpg