Kamara, luat la bătaie în direct la TV: „Noi suntem proşti şi tu eşti deştept“! Scenele violente au pornit din cauza unei femei

8 martie, 2019
1 kamara ferma jpg jpeg

Pro TV transformă un show de divertisment într-o emisiune în care reţeta succesului par a fi scenele violente şi cadrele ponografice.

Dacă marţi şi miercuri în centrul atenţiei au fost Ioana Filimon şi Brigitte, care au devenit din bune prietene, cei mai mari duşmani, iar prima dintre ele a fost inclusiv filmată goală, iar imaginile arătate pe post necenzurate, acum Kamara şi Florin Pastramă au fost cei care au adus audienţa.

Din cauza unei glume pe care Otniela Sandu i-a făcut-o lui Kamara, cântăreţul s-a enervat şi a tras-o pe aceasta de păr, lucru care l-a enervat la culme pe Florin Pastramă. Acesta din urmă a sărit să îl bată pe Kamara, iar cei doi au fost despărţiti cu greu de Geanina Ilieş, care a început să plângă şi i-a rugat să termine cu scenele violente.

kamara bataie pastrama pro tv jpg jpeg

„Opreşte-te, că n-ai făcut decât să agiţi lucrurile“, au fost primele vorbe pe care Kamara i le-a spus lui Florin Pastramă, iar de aici a început cearta verbală, care a dus apoi la încercarea lui Pastramă de a-i acorda o corecţie fizică artistului.

„Tu ai început. Noi suntem toţi proşti şi tu eşti deştept. Tu ai început discuţia. Nu am început-o eu. Tu vorbeşti de bărbat? Eşti o femeie. Ce eşti tu? Eşti o femeie“, a spus Florin Pastramă, după care a sărit peste Kamara, pentru a-l lua la bătaie.

„Ce-ai, mă, eşti nebun? Mă, eşti nebun? Florin, potoleşte-te! Florin, ce ai? Gata, băiatul meu, ce ai? Gata, calmează-te. Ce se întâmplă cu tine? Florin, ce se întâmplă cu tine?“, a fost replica lui Kamara, care a încercat să răspundă cu calm atacului pe care Pastramă l-a pornit împotriva lui.Recente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg