Kamara, luat la bătaie în direct la TV: „Noi suntem proşti şi tu eşti deştept“! Scenele violente au pornit din cauza unei femei

8 martie, 2019
1 kamara ferma jpg jpeg

Pro TV transformă un show de divertisment într-o emisiune în care reţeta succesului par a fi scenele violente şi cadrele ponografice.

Dacă marţi şi miercuri în centrul atenţiei au fost Ioana Filimon şi Brigitte, care au devenit din bune prietene, cei mai mari duşmani, iar prima dintre ele a fost inclusiv filmată goală, iar imaginile arătate pe post necenzurate, acum Kamara şi Florin Pastramă au fost cei care au adus audienţa.

Din cauza unei glume pe care Otniela Sandu i-a făcut-o lui Kamara, cântăreţul s-a enervat şi a tras-o pe aceasta de păr, lucru care l-a enervat la culme pe Florin Pastramă. Acesta din urmă a sărit să îl bată pe Kamara, iar cei doi au fost despărţiti cu greu de Geanina Ilieş, care a început să plângă şi i-a rugat să termine cu scenele violente.

kamara bataie pastrama pro tv jpg jpeg

„Opreşte-te, că n-ai făcut decât să agiţi lucrurile“, au fost primele vorbe pe care Kamara i le-a spus lui Florin Pastramă, iar de aici a început cearta verbală, care a dus apoi la încercarea lui Pastramă de a-i acorda o corecţie fizică artistului.

„Tu ai început. Noi suntem toţi proşti şi tu eşti deştept. Tu ai început discuţia. Nu am început-o eu. Tu vorbeşti de bărbat? Eşti o femeie. Ce eşti tu? Eşti o femeie“, a spus Florin Pastramă, după care a sărit peste Kamara, pentru a-l lua la bătaie.

„Ce-ai, mă, eşti nebun? Mă, eşti nebun? Florin, potoleşte-te! Florin, ce ai? Gata, băiatul meu, ce ai? Gata, calmează-te. Ce se întâmplă cu tine? Florin, ce se întâmplă cu tine?“, a fost replica lui Kamara, care a încercat să răspundă cu calm atacului pe care Pastramă l-a pornit împotriva lui.Recente pe Ok! Magazine

victoria20 jpg
Ricky Martin sexy la plajă jpg
Sharon Stone în D&G (2) jpg
sm8 jpg
Bennifer out of Nerano jpg
Kristen Stewart si Lea Seydoux Cannes (1) jpg
Catalin Scarlatescu si Doina Teodoru America Express jpg
sim11 jpg
Sharon Stone la Cannes (9) jpg
irina17 jpg
profimedia 0693762063 jpg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham OK Magazine jpg
profimedia 0693865712 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg