Kanye West, furibund pe surorile Kardashian. Nici Khloé nu a scăpat de comentariile sale acide

22 februarie, 2022
1 khloe kardashian 3 jpg jpeg

Kanye West este un pachet de nervi, în ultimul timp. Rapper-ul critică în continuu orice acţiune venită din partea familiei Kardashian.

Mai mult, are un obicei de a comenta şi critica, după care, la puţin timp, îşi şterge postările. După tirada împotriva lui Pete Davidson, West s-a mutat pe profilul lui Khloé Kardashian. Mătuşa a petrecut o zi cu True şi Chicago, iar Kanye a reacţionat.

Khloé Kardashian a petrecut o zi cu fetele. Cu fiica sa în vârstă de 3 ani, True Thompson, şi cu fiica lui Kim şi a lui Kanye, Chicago, în vârstă de 4 ani.

Şi ca orice zi de distracţie între fete, ea s-a finalizat cu selfie-uri în maşină. Kanye a fost foarte deranjat de faptul că fosta cumnată a folosit filtre pentru selfie-uri. El a menţionat că fata lui arată prea matură în acele fotografii, a scris rapper-ul în vârstă de 44 de ani, după care, desigur, a revenit şi a şters, în stilul său caracteristic, scrie The Sun.

Selfie-urile au fost postate de Khloé la ea pe profil, în secţiunea Stories. Şi da, a folosit filtre. Vedeta a purtat ochelari de soare, un top pe gât şi a avut părul prins.

În ciuda remarcilor lui Kanye, fiica sa părea că se distrează de minune cu verişoara sa şi cu mătuşa sa, tocmai amuzată de efectele filtrelor.

În timp ce West postează şi şterge de supărare, nici viaţa lui Khloé nu e roz şi cu siguranţă simte nevoia de filtre. Tristan Thompson, fostul său iubit cu care o are pe True, a anunţat că aşteaptă un copil cu Maralee Nichols. Jucătorul NBA şi-a cerut scuze public faţă de Khloé pentru toată suferinţa creată şi a mărturisit că nu îl merită şi că nu merită felul în care s-a purtat cu ea de-a lungul timpului.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg