Kate Moss, în război cu sora ei mai mică: "Obișnuia să bea și să posteze conținut sexual pe Instagram"

5 septembrie, 2023

Lottie a fost supranumită „noua Kate Moss” la doar 13 ani, atunci când făcea furori ca domnișoară de onoare la nunta surorii ei.

Mulți ani mai târziu, mezina se plânge c-a fost abandonată. Pe Kate Moss (49), copilul rebel al podiumului de modă, o știe o lume întreagă. De Lottie, sora ei mai mică, oamenii au început să audă grație sonorității numelui ei de familie.

Kate Moss Lottie Mosss profimedia 0278873630 (3) jpg

Odată atât de apropiate, cele două surori care împărtășesc și aceeași profesie s-au răcit brusc în ultimii ani, Lottie, în vârstă de 25 de ani, dezvăluind că sora ei mai mare și mai faimoasă nu mai vrea să aibă vreo legătură cu ea. Mărturisirea vine după mulți ani de suișuri și coborâșuri în relația surorilor Moss, totul culminând cu momentul în care Kate și-a invitat ruda să stea în casa ei din Cotswold, în timpul pandemiei de Covid-19. Acela a fost și începutul sfârșitului pentru armonia dintre cele două.

Lottie este fiica tatălui lui Kate, agentul de turism Peter Moss, și a celei de-a doua soții a acestuia, norvegianca Inger Solnordal. Era inevitabil ca frumoasa blondă să devină model, fiind o domnișoară de onoare superbă, la vârsta de doar 13 ani, la nunta lui Kate cu muzicianul Jamie Hince (de care vedeta a divorțat, între timp). N-a fost, așadar, nicio surpriză atunci când Lottie a semnat cu Storm Management trei ani mai târziu, în 2014, și a început o carieră în lumea care-a făcut-o mare pe sora ei.

Totul s-a schimbat în timpul lockdown-ului din 2020, atunci când Kate a invitat-o pe Lottie să stea în casa ei din Cotswold. Deși știa foarte bine că sora ei este foarte discretă cu tot ce ține de viața privată, Lottie a postat o serie de fotografii ale proprietății lui Kate pe pagina ei de Instagram. În unele, mezina mergea până acolo și poza în chiloți.

Când Lottie a fost invitată, în cele din urmă, să plece din casa vedetei, a lăsat în urmă două sticle pline de vin, lucru care a fost interpretată ca un gest de „f**k you”, pentru că sora ei s-a lăsat de mult timp de băut.

Publicația Page Six susține că nici măcar fiica lui Kate, Lila, în vârstă de 20 de ani, nu vrea să aibă nimic de-a face cu Lottie, din cauza alegerilor greșite pe care le face mătușa sa. „Kate a fost frustrată pentru că Lottie obișnuia să bea și să posteze conținut provocator, cu conotații sexuale, pe Instagram. Nu este ușor pentru Kate să fie în preajma oamenilor care beau și cu siguranță nici în a acelora care consumă cocaină”, susține sursa citată.

Treptat și spre surprinderea tuturor, Lottie a ales drumul controversat al platformei OnlyFans, acolo unde postează instantanee cu conținut explicit. În 2021, Lottie a recunoscut că „atârnă greu” să fie comparată constant cu sora Kate, o legendă a modellingului, până la urmă. „Este greu când sora ta este Kate Moss și ești comparată cu ea. M-am distrat de minune pe podiumul de modă, dar am simțit că am primit totul de-a gata. Am vrut ceva al meu. Așa că acum pozez goală.”

Mai târziu, în 2022, Lottie chiar a copiat comportamentul din tinerețe al lui Kate și a fost internată la dezintoxicare la un centru de tratament din Arizona. Atunci, Lottie a recunoscut că, deși nu mai este atât de apropiată de Kate, sora ei a susținut-o în lupta ei cu dependența de droguri.

Cu toate acestea, o sursă citată de Page Six susține că lui Kate nu i-a picat deloc bine comportamentul lui Lottie, care a făcut glume despre droguri chiar în timp ce se afla în centrul de dezintoxicare. În același an, agenția de modele Storm a șters-o pe Lottie de pe site-ul oficial, lucru care a dus la speculații că aceasta ar fi fost dată afară din cauza stilului ei de viață sălbatic, a dependenței de cocaină și a operațiilor estetice la care a recurs.

Luni mai târziu, Lottie s-a luat din nou de celebra ei soră de tată, într-o postare usturătoare pe Instagram, spunând că „nu m-a susținut niciodată cu adevărat”. Deși recunoaște că a avut o copilărie privilegiată, Lottie a sugerat că nu a simțit niciun sprijin din partea lui Kate și c-a fost mai mult pe cont propriu: „Pentru că sora mea, care este cu 24 de ani mai în vârstă decât mine, este bogată și faimoasă, mulți cred că la fel este și familia mea. Dar, evident, aceia erau banii și faima ei, nu a noastră. Crescând, am idolatrizat-o pe Kate, crezând că este cea mai tare. Dar nu am primit niciodată prea multă dragoste sau atenție de la ea, ceea ce m-a afectat întotdeauna”.

Kate Moss, care va împlini anul viitor 50 de ani, mult mai înțeleaptă decât în anii ei sălbatici, nu se lasă atrasă în acest vârtej al confidențelor și al reproșurilor și preferă să tacă discret. Și sa iasă neșifonată din acest scandal.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg
Denis Motans PNG
Sophia Loren 88 jpg
banner cristina cioran png
Mariah Carey, Getty (4) jpg
Romanita Iovan, sexy la 59 de ani   Instagram (10) jpg
Rihanna si ASAP Rocky, pictorial in 4 cu copiii   Instagram (10) jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg
Jennifer Garner ajută un nevoiaș, Profimedia (4) jpg