Katherine Heigl a ajuns de urgenţă pe masa de operaţie din cauza unui accident: ”Cele mai groaznice dureri pe care le-am avut vreodată..”

18 martie, 2021
Katherine Heigl jpeg

O ştim pe Katherine Heigl din cele mai spumoase comedii, dar viaţa ei s-a transformat într-o dramă în ultima vreme, din cauza unor dureri groaznice care au trimis-o direct pe masa de operaţie. Vedeta şi-a păstrat, însă, zâmbetul pe buze, povestind prin ce a trecut.

Katherine Heigl duce, la 42 de ani, o viaţă de vis. Se înţelege de minune cu soţul ei, muzicianul Josh Kelley, cu care s-a căsătorit în 2007 iar împreună îşi cresc liniştiţi cei trei copii, la ferma lor din Utah. Departe de lumea dezlănţuită, actriţa a fost ferită de coronavirus. Însă nu şi de problemele de sănătate care au pus-o recent pe drumuri, pentru prima dată după izbucnirea pandemiei.

screen shot 2021 03 18 at 11 03 43 png png
Katherine Heigl

Katherine a fost nevoită să călătorească în L.A, pentru prima dată într-un an, din cauza unor probleme de sănătate ce nu puteau fi rezolvate fără intervenţie chirurgicală. În urma unei lovituri la gât, aceasta s-a ales cu dureri infiorătoare, singura soluţie fiind masa de operaţie.

După intervenţie, Katherine Heigl şi-a pus fanii la curent cu starea sa.

screen shot 2021 03 18 at 11 03 34 png png

”Gata, am devenit femeia bionică! Am două bucăţi de titan în gât, cred că aş putea să stau în cap ore întregi. Sunt recunoscătoare echipei de medici care m-a scăpat de cele mai groaznice dureri avute vreodată, e aşa bine să nu te mai doară nimic!”, a povestit actriţa pe pagina sa de Instagram.

Foto: Profimedia, InstagramRecente pe Ok! Magazine

andreea84 jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg