Katy Perry şi-a amânat nunta cu Orlando Bloom! Motivul surprinzător pentru care a făcut asta

5 decembrie, 2019
1 6 jpg jpeg

S-au logodit în luna februarie a acestui an şi toată lumea aştepta să o vadă cât de curând pe cântăreaţă în rochia de mireasă. Ei bine, mai avem de aşteptat până să se întâmple una ca asta, iar motivul pentru care ceremonia nupţială a fost amânată ne surprinde pe toţi...

Nu, nu s-au despărţit şi nici nu intenţionează să se mai gândească dacă au făcut sau nu bine că s-au logodit. Dimpotrivă, lucrurile sunt cât se poate de bune între ei, iar Katy are planuri mari cu logodnicul ei.

profimedia 0468319888 jpg jpeg

UsWeekly a aruncat bomba că Perry şi Bloom nu se mai grăbesc spre altar. “Şi-au schimbat planurile din cauza locaţiei pe care şi-o doresc pentru ziua cea mare”, a declarat o sursă pentru publicaţia sus menţionată. Cântăreaţa de 35 de ani şi actorul de 42 de ani plănuiesc să aibă două petreceri nupţiale – una „locală” şi alta într-o „destinaţie specială”.

Toate bune şi frumoase, însă de ce e nevoie să amâne nunta?

Cel mai probabil pentru a stabili ultimele detalii legate de locul deosebit în care îşi vor spune unul altuia “Da!”. Mai mult de-atât, Katy pare să aibă alte priorităţi. Vrea copii! Nu în locul nunţii sau înainte de a-şi uni destinul cu cel al iubitului ei, dar imediat după ce devine soţia starului din Piraţii din Caraibe. Aşadar multe se vor schimba în viaţa cuplului VIP şi toate sunt numai de bine!

1 jpg jpeg

Ce-i drept, am avut emoţii în momentul în care am aflat că cele două staruri îşi amână nunta. N-ar fi fost pentru prima dată când Katy şi Orlando ar fi decis să ia lucrurile mai uşurel şi chiar să dea o pauză idilei lor. Bine că, de data asta, nu există un astfel de motiv pentru amânarea nunţii lor, ci preferă să se concentreze pe anume detalii privind organizarea mult aşteptatului eveniment şi să nu se grăbească să ajungă la altar până nu se asigură că circumstanţele sunt fix aşa cum şi le-au dorit.

Iar vestea că Perry îşi doreşte să devină mamă cât mai curând nu poate fi decât una bună! N-avem nicio problemă dacă vedeta şi-a schimbat priorităţile şi îşi doreşte să se concentreze mai mult pe pregătirea corpului ei pentru o sarcină decât pe oficializarea relaţiei cu Bloom cât mai repede. 

3 jpg jpeg

Perry şi Bloom au devenit un cuplu în 2016, iar cele două vedete şi-au anunţat logodna pe 14 februarie 2019. Înainte de-a fi împreună cu Orlando, cântăreaţa a fost măritată cu Russell Brand, între 2010 şi 2012, neavând niciun copil împreună. Bloom, în schimb, a devenit tată în timp ce era însurat cu topmodelul Miranda Kerr, între 2010 şi 2013. Fiul actorului, Flynn Christopher Blanchard Copeland Bloom, a venit pe lume pe 6 ianuarie 2011.Recente pe Ok! Magazine

Anca Lungu si sotul Harry Arampatzis la Cannes la premiera Trei kilometrin pana la capatul lumii   Alex Rosu (3) jpg
CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg