Kelly Osbourne este însărcinată cu primul său copil

13 mai, 2022
Kelly Osbourne jpg

Celebra și rebela fiică a clanului Osbourne a făcut joi marele anunț. Așteaptă primul său copil, împreună cu iubitul Sid Wilson.

Kelly Osbourne (3) jpg

”Știu că am fost foarte absentă în ultimele luni, așa că m-am gândit să vă spun și de ce”, a explicat starul de 37 de ani. În acest sens, ea a publicat o fotografie cu ecografia. ”Sunt extaziată că voi fi mamă. Nu ar fi destul să zic că sunt fericită. Sunt extaziată!”, a continuat Kelly.

Fiica lui Ozzy anunțase în urmă cu trei luni că era într-o relație cu DJ-ul Sid Wilson: ”După 23 de ani de prietenie, nu pot să cred unde am ajuns”, scria într-o postare pe Instagram vedeta de la ”Fashion Police”. ”Ești prietenul meu cel mai bun, sufletul meu pereche, sunt extrem de îndrăgostită de tine, Sidney George Wilson.”, declara cu foc Kelly Osbourne.

Iubirea a trecut acum la nivelul următor, iar cei doi își așteaptă rodul dragostei în câteva luni. Cei doi au fost intens felicitați de toți cei dragi, după marea dezvăluire.

Coincidență sau nu, anul acesta nu doar Kelly va fi binecuvântată cu un copil, ci și fratele său, Jack. Acesta a anunțat în martie că el și logodnica sa, Aree Gearhart, așteaptă primul lor copil împreună. Jack, în vârstă de 36 de ani, mai are trei copii cu Lisa Stelly, fosta soție: Pearl (10 ani), Andy (6 ani) și Minnie (4 ani).Recente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg