Keo, operat de acelaşi medic ca Teo Trandafir. Ce a păţit artistul

22 aprilie, 2021
1 keo jpg jpeg

Keo a fost operat de urgenţă după ce medicii i-au descoperit două hernii inghinale şi una femurală. Intervenţia a fost făcută de medicul care i-a făcut operaţia bariatrică lui Teo Trandafir.

„Într-adevăr am suferit o triplă intervenţie chirurgicală, în urgenţă, la Spitalul Ponderas. Deşi pentru mine a fost o cumpănă foarte mare, am avut şansa să îl cunosc pe domnul profesor Cătălin Copăescu, care este un chirurg extraordinar, dar şi un om extraordinar.

Fiind vorba despre o intervenţie mai complexă… era nevoie de mai multe zile de recuperare sub supraveghere medicală, astfel că am fost internat o săptămână. În plus, am avut şansa de a fi internat pe noua secţie a spitalului… Chiar am rămas plăcut suprins să regăsesc şi în România o calitate la cel mai înalt nivel internaţional”, a declarat Keo pentru ciao.ro.

Artistul a stat o săptămână în spital.

Fiind vorba despre o intervenţie mai complexă… era nevoie de mai multe zile de recuperare sub supraveghere medicală, astfel că am fost internat o săptămână.  Acum, sunt acasă, mă simt mai bine, având în vedere amploarea intervenţiei chirurgicale. Nu am vrut să alertez pe nimeni, mă recuperez şi sper cât de curând să-mi reiau activităţile muzicale, să revin în studio. Cea mai mare bucurie a fost că m-am întors acasă la fetele mele (Misty şi fetiţa lor, Arya – n.r.)”, a mai spus artistul.Recente pe Ok! Magazine

MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG