Keo şi Misty, declaraţii despre al doilea copil. Arya, fiica lor, are deja doi ani

17 iulie, 2020
6 keo si misty parinti a doua oara 3 jpg jpeg

Au trecut vremurile când Keo se concentra numai pe cariera sa. Iată că acum trăieşte cea mai frumoasă perioadă din viaţă, e fericit alături de Misty şi de fetiţa lor. Au făcut declaraţii chiar şi despre al doilea copil! 

Keo a devenit tată pentru prima oară în luna ianuarie a anului 2018. Atunci Misty a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă. Arya are deja doi ani, e o domnişoară care îşi surprinde mereu părinţii. Tatăl ei celebru crede că o să devină cântăreaţă, o să îşi urmeze părinţii în carieră: 

„E înnebunită. Dansează, cântă, are şi ea pianul ei. Simt că vom avea încă o cântăreaţă în familie”, a mărturisit Keo pentru ciao.ro acum ceva vreme. Tot artistului a mai adăugat că viaţa lui s-a schimbat complet de când a devenit tată. 

A cunoscut cu adevărat iubirea, iubirea pentru copilul său: „Nu prea m-am gandit, nu-mi prea dădeam seama. Nu aveam nici cea mai mică idee de cât de frumos poate să fie acest lucru. Când ai un copil este ca şi cum ţi se deschide o uşă către o încăpere sufletească pe care tu nu ştiai că o ai. Este cea mai frumoasă încăpere din suflet, să ştii”, a mai spus Keo.

5 keo si misty parinti a doua oara 1 jpg jpeg

Acum, au apărut primele declaraţii ale cuplului despre cel de-al doilea copil. Misty s-a pozat, iar cea mică i-a acoperit cu mâinile abdomenul. Toţi fanii au crezut că este vorba despre a doua sarcină, dar Misty a spus că nu, pentru moment. Se pare că cei doi nu au exclus ideea de a deveni părinţi pentru a doua oară. 

"Nuuuuu sunt insarcinata! 😞 Not yet, cel putin! 🙂 Doamne ajuta, intr-un viitor apropiat! The best is yet to come' m-am referit la faptul ca Arya creste si pe zi ce trece ne surprinde si ne bucura din ce in ce mai mult! Iar manuta ei apare in cadru pentru ca gramada cerea varf' 😅 Va pup si multumesc tururor!", a spus iubita lui Keo. 

FOTO: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg