Kim Kardashian a dezvăluit imagini din interiorul casei sale de 23 de milioane de dolari! Vedeta a cumpărat-o de la Kanye West, după despărţire

21 februarie, 2022
1 kim pool jpg jpeg

Kim Kardashian se află în cea mai prolifică perioadă a sa, chiar dacă este prinsă într-o situaţie neplăcută cu Kanye West.

Încă nu este pronunţat divorţul, iar rapperul se agită s-o recucerească, însă Kim nu dă înapoi. A înaintat actele de divorţ acum un an şi îi merge de minune. Are un nou iubit, o afacere înfloritoare, patru copii şi o viaţă echilibrată.

Diva a apărut pe coperta Vogue de martie şi aici menţionează că trăieşte într-o lume nouă: ”M-am ales pe mine.”

Ocazie cu care antreprenoarea de succes şi-a deschis uşile casei luxoase în care trăieşte pentru cei de la Vogue.

Regina de 41 de ani a reality-show-urilor a dezvăluit cum trăieşte la proprietatea Calabasas, reşedinţă pe care a cumpărat-o de la Kanye West anul trecut, imediat după ce a intentat divorţul, cu 23 de milioane de dolari.

”Aici totul este pe stil minimalist”, a explicat diva. ”În lume este destul haos, când vin acasă vreau să găsesc totul calm.”

Kardashian a cumpărat casa în 2014, împreună cu West, şi a fost practic reconstruită, în decurs de 6 ani. Fostul cuplu a deschis uşile casei pentru revista Vogue şi în 2019, iar în februarie anul următor a apărut pe coperta Architectural Digest.

Chiar dacă West s-a mutat, multe din detaliile estetice neutre au rămas. Şi, într-adevăr, dacă ar putea fi caracterizată într-un singur cuvânt, acesta ar fi ”calmă”. Proprietatea vastă este prezentată în culori calde, iar ferestrele imense sunt cu vedere spre o grădină splendidă.

În living se găseşte şi un pian, curtea este foarte mare şi verde, geamurile foarte mari asigură în casă lumină şi confort. Proprietatea are şi o particularitate uşor magică, în care se regăsesc poteci mici spre uşi secrete.

Kardashian se poate lăuda cu un garaj în care are un Lamborghini, un Rolls-Royce şi un Maybach, despre care spune că sunt achiziţiile sale de preţ.

Şi chiar dacă West a plecat din casa familiei, el rămâne aproape, căci şi-a cumpărat un imobil chiar vizavi de divă, cu 4.5 milioane de dolari, fiindcă şi-a dorit să fie foarte aproape de fosta sa familie.

Foto: YoutubeRecente pe Ok! Magazine

selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
293494987 592298245593309 6723042670490476019 n jpg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg