Kim Kardashian este o şefă de coşmar? Ce le-a făcut vedeta angajaţilor ei

25 martie, 2022
1 kim kardashian 2 jpg jpeg

Când atenţia publicului părea captată de războiul dintre soţul de care se află în divorţ, Kanye West, şi actualul ei iubit, Pete Davidson, un nou scandal iscat de foşti angajaţi îi dă bătăi de cap divei

Meciul dintre Kanye West şi Pete Davidson a devenit atât de penibil în dramatismul său, încât pare cusut cu aţă albă. Mai ales când schimburile de SMS-uri dintre cei doi rivali ajung să fie arătate la TV, la oră de maximă audienţă, chiar la show-ul unde Pete este comediant, „Saturday Night Live”. Desigur, pentru Kanye este greu să accepte că a fost înlocuit atât de rapid cu un tinerel pe care-l consideră mult inferior şi căruia i-a declarat „război civil” într-o postare cu un afiş în stilul producţiilor Marvel. Dar, cum spuneam, asemenea referinţe ne fac să credem că toate cele trei personaje din triunghiul amoros savurează atenţia publicului. Mai ales Kim Kardashian care, suntem convinşi, nu este deloc obosită de „tot acest cir”c, aşa cum pretind apropiaţii – ci se simte excelent în postura femeii de 41 de ani pentru care doi bărbaţi se duelează pe toate căile de comunicare. În schimb, când vine vorba de celălalt scandal, iscat de foştii ei angajaţi, situaţia cu siguranţă nu-i pică bine. Pe scurt, în celălalt tablou Kim nu mai este diva cuceritoare – ci dictatoarea zgârcită.

2 kim kardashian 1 jpg jpeg

Totul a pornit de la un interviu acordat de Kim publicaţiei „Variety”, în care a lansat următorul sfat pentru ca femeile să aibă succes în afaceri: „Puneţi fundurile la treabă! În ziua de azi pare că nimeni nu mai are chef să muncească!”. În replică, Jessica DeFino a făcut o postare care a devenit imediat virală: „Am lucrat ca editor în 2015 pentru platforma Kardashian, munceam zile, nopţi şi weekendurile, dar nu-mi puteam permite alimente decât de la magazinul cu produse de 99 de cenţi. La un moment dat ajunsesem să sun şi să spun că sunt bolnavă pentru că nu mai aveam bani pentru un plin de benzină la maşina cu care mă deplasam spre birou. Iar când mi-am mai luat o colaborare în paralel, am fost mustrată”, a scris aceasta. „Când mi-am schimbat locul de muncă, mi-am dat seama din ce lume exploatatoare plecasem”. La scurt timp, Jessicăi i s-a alăturat Celene Zavala, care acum este editor la CNN+ şi care a lucrat ca asistentă neplătită pentru Kim Kardashian. „La comentariul despre cei care n-au chef de muncă, ar fi trebuit să adauge – cu excepţia lui Celene. Eu mi-am pus fundul la treabă gratuit!”, a scris aceasta pe contul ei de Twitter.

Nu este prima dată când Kim se confruntă cu asemenea acuzaţii. Anul trecut în luna mai, şapte dintre foştii angajaţi care făcuseră parte din staff-ul de la casa ei de 60 milioane de dolari din Los Angeles au dat-o în judecată cu o listă lungă de reclamaţii: nu le plătea salariile la timp, nu le permitea pauze de masă, iar pe unul dintre ei l-a concediat pe loc atunci când a avut îndrăzneala să ceară bani pentru orele suplimentare. Ba chiar le-a reţinut 10% din salarii pentru taxe la stat care nu fuseseră, însă, niciodată achitate. Pentru o şefă care se vrea influencer mondial cu o avere în continuă creştere – acum ajunsă la 1,8 miliarde de dolari – aceste dezvăluiri nu sunt deloc comode. Dar în procesul de anul trecut, Kim nu a putut fi considerată răspunzătoare – întrucât oamenii fuseseră angajaţi printr-un terţ. Aşadar, banii fac legea!

Foto: arhivă



Recente pe Ok! Magazine

Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG
Michael Douglas Zeta Jones GettyImages 1490705108 jpg
John Travolta și Kelly Preston, GettyImages (2) jpg
vedete la deschiderea VS jpg
Roberto Cavalli a murit   pagina oficiala jpg