Kim Kardashian este o şefă de coşmar? Ce le-a făcut vedeta angajaţilor ei

25 martie, 2022
1 kim kardashian 2 jpg jpeg

Când atenţia publicului părea captată de războiul dintre soţul de care se află în divorţ, Kanye West, şi actualul ei iubit, Pete Davidson, un nou scandal iscat de foşti angajaţi îi dă bătăi de cap divei

Meciul dintre Kanye West şi Pete Davidson a devenit atât de penibil în dramatismul său, încât pare cusut cu aţă albă. Mai ales când schimburile de SMS-uri dintre cei doi rivali ajung să fie arătate la TV, la oră de maximă audienţă, chiar la show-ul unde Pete este comediant, „Saturday Night Live”. Desigur, pentru Kanye este greu să accepte că a fost înlocuit atât de rapid cu un tinerel pe care-l consideră mult inferior şi căruia i-a declarat „război civil” într-o postare cu un afiş în stilul producţiilor Marvel. Dar, cum spuneam, asemenea referinţe ne fac să credem că toate cele trei personaje din triunghiul amoros savurează atenţia publicului. Mai ales Kim Kardashian care, suntem convinşi, nu este deloc obosită de „tot acest cir”c, aşa cum pretind apropiaţii – ci se simte excelent în postura femeii de 41 de ani pentru care doi bărbaţi se duelează pe toate căile de comunicare. În schimb, când vine vorba de celălalt scandal, iscat de foştii ei angajaţi, situaţia cu siguranţă nu-i pică bine. Pe scurt, în celălalt tablou Kim nu mai este diva cuceritoare – ci dictatoarea zgârcită.

2 kim kardashian 1 jpg jpeg

Totul a pornit de la un interviu acordat de Kim publicaţiei „Variety”, în care a lansat următorul sfat pentru ca femeile să aibă succes în afaceri: „Puneţi fundurile la treabă! În ziua de azi pare că nimeni nu mai are chef să muncească!”. În replică, Jessica DeFino a făcut o postare care a devenit imediat virală: „Am lucrat ca editor în 2015 pentru platforma Kardashian, munceam zile, nopţi şi weekendurile, dar nu-mi puteam permite alimente decât de la magazinul cu produse de 99 de cenţi. La un moment dat ajunsesem să sun şi să spun că sunt bolnavă pentru că nu mai aveam bani pentru un plin de benzină la maşina cu care mă deplasam spre birou. Iar când mi-am mai luat o colaborare în paralel, am fost mustrată”, a scris aceasta. „Când mi-am schimbat locul de muncă, mi-am dat seama din ce lume exploatatoare plecasem”. La scurt timp, Jessicăi i s-a alăturat Celene Zavala, care acum este editor la CNN+ şi care a lucrat ca asistentă neplătită pentru Kim Kardashian. „La comentariul despre cei care n-au chef de muncă, ar fi trebuit să adauge – cu excepţia lui Celene. Eu mi-am pus fundul la treabă gratuit!”, a scris aceasta pe contul ei de Twitter.

Nu este prima dată când Kim se confruntă cu asemenea acuzaţii. Anul trecut în luna mai, şapte dintre foştii angajaţi care făcuseră parte din staff-ul de la casa ei de 60 milioane de dolari din Los Angeles au dat-o în judecată cu o listă lungă de reclamaţii: nu le plătea salariile la timp, nu le permitea pauze de masă, iar pe unul dintre ei l-a concediat pe loc atunci când a avut îndrăzneala să ceară bani pentru orele suplimentare. Ba chiar le-a reţinut 10% din salarii pentru taxe la stat care nu fuseseră, însă, niciodată achitate. Pentru o şefă care se vrea influencer mondial cu o avere în continuă creştere – acum ajunsă la 1,8 miliarde de dolari – aceste dezvăluiri nu sunt deloc comode. Dar în procesul de anul trecut, Kim nu a putut fi considerată răspunzătoare – întrucât oamenii fuseseră angajaţi printr-un terţ. Aşadar, banii fac legea!

Foto: arhivăRecente pe Ok! Magazine

Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
Alexandru Arsinel
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
tatoiu3 facebook jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg