Kim Kardashian este, oficial, o femeie liberă. Vedeta s-a despărţit legal şi definitiv de Kanye West

3 martie, 2022
1 fotojet 22 jpg jpeg

Judecătorul Steve Cochran de la Tribunalul Los Angeles a declarat-o miercuri, oficial, o femeie liberă de Kanye West.

Kim Kardashian a depus actele de divorţ în urmă cu un an, pentru a se despărţi definitiv de tatăl celor patru copii ai săi. Căsătorită cu West din 2014, Kim a luat decizia de a redeveni o femeie fără obligaţii şi a rămas surdă la insistenţele uşor înspăimântătoare ale rapper-ului american, care adeseori are derapaje sociale în public. În timpul audierii de miercuri, Kim a răspuns, sub jurământ, câtorva întrebări ale judecătorului. Vedeta de 41 de ani, interpelată prin conferinţă video, a mărturisit şi că doreşte să revină la numele Kardashian, după cum a notat, în exclusivitate, PageSix.

Kim a reiterat că mariajul cu West este total alterat. Judecătorul s-a pronunţat ulterior şi i-a confirmat că şi-a recăpătat statutul de femeie necăsătorită.

Avocata lui West a afirmat că rapper-ul nu este îngrijorat atât de numele lui Kim, cât de ”bunuri şi interese”. Artistul de 44 de ani vrea să-şi asigure averea. În plus, a invocat un privilegiu pentru cazul în care Kim s-ar recăsători, cerere respinsă de judecător. Totuşi, au fost acordate 120 de zile pentru a-şi pune la punct pretenţiile legate de custodia celor patru copii, aşadar o nouă audiere va avea loc pe 5 august.Recente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg