Kim Kardashian studiază Dreptul, deşi n-are BAC-ul luat!

16 aprilie, 2019
1 kim kardashian drept2 jpg jpeg

Robert Kardashian, tatăl celebrei Kim, a fost un renumit avocat în America. Poate de aceea, Kim s-a gândit la 38 de ani să se apuce de studiat Dreptul.

Kim Kardashian a dezvăluit că şi-a pus prietenii ”on hold” şi şi-a sacrificat timpul petrecut în sânul familiei pentru a se putea dedica studiului. Printr-o postare pe Instagram, Kim a mărturisit că s-a înregistrat în Baroul din California pentru a studia Dreptul în următorii 4 ani.

N-o va face singură, ci cu ajutorul a doi mentori. ”Am văzut multe comentarii de la diverse persoane spunând că banii ori privilegiile mele m-au adus aici, însă nu acesta e cazul. O persoană chiar mi-a spus să ”stau în banca mea”. Vreau ca oamenii să înţeleagă că nu există nimic care să ne limiteze în a ne îndeplini scopurile noastre. Baroului nu-i pasă cine eşti. Oricine poate urma această cale, dacă statul în care locuieşti îţi permite”, spune ea.

kim kardashian drept jpg jpeg

Kim recunoaşte, însă, că la bază nu are nici măcar diploma de BAC, din moment ce nu şi-a terminat liceul. Însă, cum în America admiterea la o facultate se face pe bază de credite, Kim nu a întâmpinat nicio barieră în a se înscrie la facultatea de Drept. ”Pentru cei care credeţi că totul se face bătând din palme, să ştiţi că nu e aşa. Toate weekendurile o să mi le petrec departe de copiii mei, pentru a citi şi a învăţa. Lucrez toată ziua, îmi culc copii şi apoi îmi petrec nopţile învăţând”, a mai dezvăluit starlet/Recente pe Ok! Magazine

andreea84 jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg