Ce spun medicii despre sfatul primit de Kourtney Kardashian, să bea lichidul seminal al soțului de patru ori pe săptămână

28 mai, 2022
Kourtney Kardashian și Travis Barker s au căsătorit (6) jpg

Kourtney Kardashian a fost sfătuită de un medic să bea lichid seminal de patru ori pe săptămână pentru a-și spori fertilitatea. Ce spun însă experții?

Proaspăt căsătorita Kourtney Kardashian încearcă de ceva timp să rămână însărcinată cu Travis Barker, rockerul cu care și-a unit destinele duminica trecută.

Nunta Kourtney Kardashian și Travis Barker (5) jpg

Ea a uimit opinia publică după ce a declarat în serialul de reality show în care participă că un medic i-a recomandat să-i bea sperma lui Barker de patru ori pe săptămână, pentru a-și echilibra glanda tiroidă.

Kourtney a lansat în acest reality show, "The Kardashians” o ipoteză care, potrivit specialiștilor, nu are niciun fundament științific, scrie The Insider.

Kardashian, care nu și-a nominalizat doctorul, a menționat că acest specialist în fertilitate i-ar fi spus că ingerarea lichidului seminal de patru ori pe săptămână îi va normaliza hormonii, îi va echilibra tiroida. Barker a fost încântat de sfatul așa zis medical pe care soția sa l-a primit și a exclamat: ”Îl iubesc pe doctorul ăsta.”

Kourtney Kardashian și Travis Barker s au căsătorit (9) jpg

Cu toate acestea, domnul și doamna Barker nu au spus dacă au urmat aceste sfaturi, făcând totuși referire la acest medic în trecut. Se pare că acum și-ar dori o abordare holistică a problemei, dat fiind faptul că procedurile standard de fertilitate nu au dat rezultate. De aceea, au spus că vor apela la o specialistă în medicină ayurvedică,  Martha Soffer.

Însă niciun practicant de medicină ayurvedică nu va recomanda ingerarea lichidului seminal. Cum nici medicii nu fac asta. Practica de care vorbea Kourtney nu poate fi o metodă de luat în serios ci, cel mult, o joacă sexuală între doi parteneri care se cunosc foarte bine.

În episodul de joi, Kardashian a detaliat și procedura de curățare interioară pe care trebuie să o urmeze. ”Nu bem cafea, nu bem alcool, nu facem sex, nu facem exerciții fizice, nu consumăm zahăr. Ne simțim grozav”, a adăugat vedeta. În plus, au făcut și tratamente personalizate. Kourtney a primit o baie de ghimbir la picioare, pentru a-i ”încălzi pântecele”, iar Barker masaj terapeutic și-apoi a încercat să mediteze.

Kardashian a vorbit încă din aprilie despre experiența istovitoare cu fertilizarea in vitro. Cert este că noul cuplu își dorește la maxim un bebe.

Cei doi sunt deja părinți, dar separat.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg