Ce spun medicii despre sfatul primit de Kourtney Kardashian, să bea lichidul seminal al soțului de patru ori pe săptămână

28 mai, 2022
Kourtney Kardashian și Travis Barker s au căsătorit (6) jpg

Kourtney Kardashian a fost sfătuită de un medic să bea lichid seminal de patru ori pe săptămână pentru a-și spori fertilitatea. Ce spun însă experții?

Proaspăt căsătorita Kourtney Kardashian încearcă de ceva timp să rămână însărcinată cu Travis Barker, rockerul cu care și-a unit destinele duminica trecută.

Nunta Kourtney Kardashian și Travis Barker (5) jpg

Ea a uimit opinia publică după ce a declarat în serialul de reality show în care participă că un medic i-a recomandat să-i bea sperma lui Barker de patru ori pe săptămână, pentru a-și echilibra glanda tiroidă.

Kourtney a lansat în acest reality show, "The Kardashians” o ipoteză care, potrivit specialiștilor, nu are niciun fundament științific, scrie The Insider.

Kardashian, care nu și-a nominalizat doctorul, a menționat că acest specialist în fertilitate i-ar fi spus că ingerarea lichidului seminal de patru ori pe săptămână îi va normaliza hormonii, îi va echilibra tiroida. Barker a fost încântat de sfatul așa zis medical pe care soția sa l-a primit și a exclamat: ”Îl iubesc pe doctorul ăsta.”

Kourtney Kardashian și Travis Barker s au căsătorit (9) jpg

Cu toate acestea, domnul și doamna Barker nu au spus dacă au urmat aceste sfaturi, făcând totuși referire la acest medic în trecut. Se pare că acum și-ar dori o abordare holistică a problemei, dat fiind faptul că procedurile standard de fertilitate nu au dat rezultate. De aceea, au spus că vor apela la o specialistă în medicină ayurvedică,  Martha Soffer.

Însă niciun practicant de medicină ayurvedică nu va recomanda ingerarea lichidului seminal. Cum nici medicii nu fac asta. Practica de care vorbea Kourtney nu poate fi o metodă de luat în serios ci, cel mult, o joacă sexuală între doi parteneri care se cunosc foarte bine.

În episodul de joi, Kardashian a detaliat și procedura de curățare interioară pe care trebuie să o urmeze. ”Nu bem cafea, nu bem alcool, nu facem sex, nu facem exerciții fizice, nu consumăm zahăr. Ne simțim grozav”, a adăugat vedeta. În plus, au făcut și tratamente personalizate. Kourtney a primit o baie de ghimbir la picioare, pentru a-i ”încălzi pântecele”, iar Barker masaj terapeutic și-apoi a încercat să mediteze.

Kardashian a vorbit încă din aprilie despre experiența istovitoare cu fertilizarea in vitro. Cert este că noul cuplu își dorește la maxim un bebe.

Cei doi sunt deja părinți, dar separat.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

andra jpg
FotoJet Ana Violeta sărut jpg
FotoJetKardashian Kate jpg
Elizabeth Hurley și fiul său Damian Hurley, GettyImages (4) jpg
Bradley Cooper si Gigi Hadid   profimedia 0851507160 jpg
Ricky Martin și fiii săi gemeni, Profimedia (2) jpg
Anca Serea și fiica ei Sarah foto Ok Magazine DSC 7786 (3) jpg
FotoJetChicago jpg
FotoJetKS jpg
Miki ex K Pital jpg
Julia Roberts la lansarea colecției sale de bijuterii cu Chopard, la Chateau Marmont, Los Angeles, Getty Images (2) jpg
Olivia Munn, GettyImages jpg
FotoJetLenny și Zoe Kravitz jpg
FotoJetSofiaV jpg
Printul Frederik si presupusa amanta Genoveva Casanova   Casa Regala daneza, Instagram jpg
Jennifer Aniston  sursa   Shutterstock jpg
Nadia Ferreira și Marc Anthony, Instagram (2) (1) jpg
Charlize Theron  foto   Shutterstock jpg