Kristen Stewart nu-l poate uita pe Robert Pattinson! Actriţa încă se gândeşte la fostul ei iubit

8 noiembrie, 2018
1 gettyimages 156286560 jpg jpeg

Au trecut aproximativ cinci ani de când s-au despărţit, însă Kristen Stewart se gândeşte în continuare la fostul ei iubit, actorul Robert Pattinson, cel care i-a fost coleg de platou şi partener şi în seria „Twilight“.

Potrivit presei din Statele Unite, Kristen Stewart l-a iubit foarte mult pe Robert Pattinson, chiar dacă l-a înşelat, iar acum ea regretă despărţirea de cel care i-ar fi putut deveni soţ.

„Kristen Stewart se gândeşte cu regret la tot ce a făcut nepotrivit şi gândul ei este în continuare la Robert Pattinson. Ea s-a maturizat şi şi-a dat seama unde a greşit“, au spus, pentru Hollywood Life, apropiaţii celor doi actori.

Din câte se pare, Kristen Stewart s-a gândit în ultimii ani la toate greşelile pe care le-a făcut şi cel mai mare regret al ei este că a dat cu piciorul unei iubiri pe care doar o dată în viaţă o întâlneşti. Toate gândurile i-ar fi revenit în cap actriţei după ce a văzut în presă că Robert Pattinson ar forma în prezent un cuplu cu Suki Waterhouse.Recente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg