L-au găsit pe Dumnezeu! Ele sunt vedetele cel mai bisericoase de la Hollywood

27 aprilie, 2023

Chiar dacă lucrează într-o industrie incompatibilă cu spiritualitatea, starurile din aceste rânduri l-au găsit pe Dumnezeu și, de atunci, își hrănesc credința cu vizite frecvente la slujba de duminică. Să-i cunoaștem pe cei mai bisericoși actori de la Hollywood!

NICOLE KIDMAN ȘI KEITH URBAN

Keith Urban & Nicole Kidman (EPA) jpg

Nicole Kidman a mărturisit că ea și soțul ei, Keith Urban, merg regulat la biserică cu copiii lor. „Așa ne creștem familia“, spune Kidman. „Am avut o bunică foarte catolică și am fost crescută cu obiceiul de a mă ruga, iar asta a avut un impact masiv asupra mea. Nu e fanatism, ci e vorba de a-ți pune întrebări“.

DENZEL WASHINGTON

denzel washington 42 26607171 768x549 jpeg

Creștin devotat, Denzel se descrie ca fiind un „om cu frică de Dumnezeu“ care citește Biblia în fiecare zi. Fiul unui pastor penticostal, Denzel a donat 2,5 milioane de dolari bisericii pe care o frecventează, Church of God in Christ, din West Angeles. Până la urmă, tot el este cel care l-a avertizat pe Will Smith, după momentul lui scandalos de la Oscar, că „diavolul vine după tine când te afli cel mai sus“.

MARK WAHLBERG

mark wahlberg foto jpg jpeg

Fostul bad boy a declarat că îi datorează credinței în Dumnezeu succesul său la Hollywood. „Credința mea și familia mea sunt cele mai importante lucruri pentru mine“, a spus el. „Aceste lucruri îmi permit să am succes în tot ce întreprind.“ Avem și dovada: Mark este surprins adesea la biserică, acolo unde a fost pozat, într-o zi, asistând o măicuță cu dificultăți în a traversa strada. Frumos...

TOM HANKS

5 tom hanks despre coronavirus jpg jpeg

Hanks a fost crescut catolic și mormon și s-a descris ca fiind genul evanghelic în anii adolescenței: „Ani de zile am mers la studii biblice de miercuri seara cu grupul meu din biserică“. Mai târziu, starul s-a convertit la Biserica Ortodoxă Greacă, înainte de a se căsători cu Rita Wilson, actrița având părinți greci. Tom și soția lui merg cu regularitate la biserică și sunt un cuplu foarte religios.

JENNIFER GARNER

Jennifer Garner  sursa   Shutterstock jpg

Actrița a declarat că, în copilărie, mergea la biserică în fiecare duminică, dar a pierdut acea rutină în viața de adult. Dar, după ce a jucat în filmul religios Miracles From Heaven (2016), s-a reconectat la creștinismul ei. „Filmul ne-a adus înapoi la biserica noastră metodistă locală. Merg acolo cu copiii, în fiecare duminică".

REESE WITHERSPOON

Reese Witherspoon, Getty (2) jpg

Alături de Jennifer Garner, este una dintre cele mai bisericoase actrițe de la Hollywood, fotografiată frecvent în drum spre slujba religioasă, ca în imaginea de mai sus. Când Witherspoon a fost întrebată despre viața de apoi, ea a spus: „Există un timp, un scop și un loc și nu mă tem de moarte, pentru știu că există Raiul. Știu și cred în asta“.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG
Michael Douglas Zeta Jones GettyImages 1490705108 jpg
John Travolta și Kelly Preston, GettyImages (2) jpg