La 38 de ani, Doiniţa Oancea păstrează un secret faţă de mama ei: "Îmi tremură corpul, îmi transpiră palmele"

2 septembrie, 2021
4 doinita1 jpg jpeg

Cele mai noi ediţii Splash! Vedete la apă scot la iveală secretele bine ascunse ale concurenţilor. Este şi cazul Doiniţei Oancea, care şi-a dat seama după ce s-a dezbrăcat în costumul de baie că tauajul i se vede în toată splendoarea.

„Aoleu, tatuajul, mi-l vede mama!”, le-a mărturisit aceasta colegilor, completând: „Mami, am un tatuaj, acum că sunt la Splash! Vedete la apă, poţi să îl vezi!”. Totodată, actriţa a dezvăluit faptul că experienţa acestui show este una cu totul şi cu totul nouă pentru ea: „Am foarte mari emoţii, îmi tremură corpul, îmi transpiră palmele...eu am venit aici fără să ştiu să înot, am trecut un prag psihologic, însă de emoţii n-am putut să scap!”

Sâmbătă şi duminică, de la 20.00, la Antena 1, noi artişti şi sportivi curajoşi îşi vor testa limitele după ce s-au pregătit alături de unii dintre cei mai cunoscuţi antrenori din România, totul pentru ca prestaţiile lor să fie de excepţie. Doiniţa Oancea, Maria Ilioiu, Elena Ionescu, Stelian Milu, Jador şi Blaze, dar şi Rikito Watanabe, Black Matias, Marian Pavel, Raluca Podea, Adriana Bahmuţeanu şi Sandy sunt cei care vor intra de această dată în competiţie.

Nea Mărin, Iulia Albu, Jean de la Craiova şi antrenoarea Clara Gherase vor acorda câte o singură notă pentru fiecare concurent. La finalul fiecărei ediţii, cel mai curajos concurent şi autorul celei mai spectaculoase sărituri va fi ales de membrii juriului pentru a se califica în marea finală a celui mai răcoritor show al verii.Recente pe Ok! Magazine

Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Concert Chris Norman png
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg