La doar 15 ani, fiica lui Virgil Ianţu are iubit. Cine e băiatul de care Jasmina s-a îndrăgostit

2 martie, 2021
1 jasmina iantu are iubit 1 jpg jpeg

Are un tată celebru în România, îl cunoaşte o ţară întreagă! Jasmina Ianţu e fiica în vârstă de 15 ani a lui Virgil Ianţu. Se pare că tânăra trăieşte acum o frumoasă poveste de dragoste! 

În luna iunie a anului trecut, Jasmina Ianţu a împlinit 15 ani. La momentul respectiv, tatăl ei a postat două fotografii pe contul personal de socializare, în care apărea alături de fiica şi de soţia lui, Roxana, iar fanii au fost încântaţi de frumuseţea specială a Jasminei. Se ştia deja că tatăl şi fiica au o relaţie specială: "Vorbim despre absolut orice. Nu există subiect tabu. În general, îi explic ce e bine, de ce trebuie să aibă grijă. Vorbim chiar şi despre alimentaţie, despre absolut orice, dar şi care sunt consecinţele în cazul în care nu respectă ce îi spunem. Mergem pe încredere, dar şi pe argumentare. Zilnic trebuie să ne asigurăm că mesajele noastre ca părinţi ajung la ea şi că le şi asimilează, că nu trec pe lângă", spunea prezentatorul pentru libertatea.ro acum ceva vreme.

Acum, tânăra Jasmina pare să fie mai fericită ca niciodată, căci la cei 15 ani ai săi trăieşte o frumoasă poveste de dragoste adolescentină. De unde am aflat? Chiar Jasmina Ianţu a dezvăluit totul pe reţelele de socializare. Recent a fost ziua de naştere a iubitului, iar ea i-a făcut cele mai frumoase urări. 

stanga
dreapta
7 fiica lui virgil iantu are iubit jpg jpeg
2 fiica lui virgil iantu are iubit 2 jpg jpeg
3 jasmina iantu are iubit 4 jpg jpeg
4 jasmina iantu are iubit 3 jpg jpeg
5 jasmina iantu are iubit 2 jpg jpeg
1 jasmina iantu are iubit 1 jpg jpeg

"Te iubesc până la lună şi înapoi", a dezvăluit ea. Se pare că fiica lui Virgil Ianţu e îndrăgostită de un tânăr adolescent, destul de chipeş din ce se poate observa chiar din pozele încărcate de ea în mediul online. Cei doi se sărută şi îşi fac declaraţii frumoase. 

Priviţi în galeria foto primele imagini cu Jasmina Ianţu şi iubitul. 

Virgil Ianţu, declaraţi despre fiica sa

"Nu este foarte frumoasă, este un copil normal. Ne în­ţelegem foarte bine, suntem prieteni foarte buni, chiar dacă ea mai zice c-o cert. Nu, te trag de mânecă atunci când greşeşti. Iar asta este o perioadă în care ştii şi tu că trebuie să fac asta mai des. Dar suntem prieteni foarte buni. Cel puţin eu cu ea, sigur.", a declarat Virgil Ianţu acum câţiva ani într-un interviu pentru OK! Magazine.

3 jasmina iantu are iubit 4 jpg jpeg

Fiica lui Virgil Ianţu, manechin pentru Andreea Raicu

Andreea Raicu a lansat în toamna lui 2020 o colecţie de hanorace cu mesaj. Surpriza nu se opreşte însă aici. Manechinul colecţiei a fost nimeni alta decât fiica lui Virgil Ianţu. Jasmina are 15 ani şi îşi doreşte să devină designer.

“Dacă cineva mi-ar fi spus în urmă cu 15 ani, când prezentam emisiunea Big Brother împreună cu Virgil Ianţu la Prima TV, că la un moment dat nu voi mai lucra în televiziune, că voi avea business-ul meu propriu şi colecţia mea de haine, tricouri şi hanorace şi că fiica lui Virgil, Jasmina, va poza pentru ele, n-aş fi crezut acest lucru nici măcar o secundă. Dar, cum viaţa este plină de surprize şi se încăpăţânează să-mi demonstreze în fiecare zi că niciodată nu trebuie să spui niciodată, după 15 ani, lucrurile exact aşa s-au întâmplat., spune Andreea Raicu.

“Întotdeauna mi-a plăcut Jasmina – şi nu doar pentru că este fata unuia dintre cei mai buni prieteni ai mei. E o fată extrem de frumoasă şi foarte naturală, iar pe lângă asta este şi extraordinar de bine crescută, lucru care nu mă miră, având în vedere că îl moşteneşte pe Virgil, care are nişte principii de viaţă şi valori foarte bine definite”, adaugă Andreea.

Foto: Instagram, FacebookRecente pe Ok! Magazine

brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg
Carmen Iohannis a gafat vestimentar la dineul pentru Summitul NATO de la Madrid Klaus Iohannis regina Letizia Regele Felipe al Spaniei (4) jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg