La doar 15 ani, fiica lui Virgil Ianţu are iubit. Cine e băiatul de care Jasmina s-a îndrăgostit

2 martie, 2021
1 jasmina iantu are iubit 1 jpg jpeg

Are un tată celebru în România, îl cunoaşte o ţară întreagă! Jasmina Ianţu e fiica în vârstă de 15 ani a lui Virgil Ianţu. Se pare că tânăra trăieşte acum o frumoasă poveste de dragoste! 

În luna iunie a anului trecut, Jasmina Ianţu a împlinit 15 ani. La momentul respectiv, tatăl ei a postat două fotografii pe contul personal de socializare, în care apărea alături de fiica şi de soţia lui, Roxana, iar fanii au fost încântaţi de frumuseţea specială a Jasminei. Se ştia deja că tatăl şi fiica au o relaţie specială: "Vorbim despre absolut orice. Nu există subiect tabu. În general, îi explic ce e bine, de ce trebuie să aibă grijă. Vorbim chiar şi despre alimentaţie, despre absolut orice, dar şi care sunt consecinţele în cazul în care nu respectă ce îi spunem. Mergem pe încredere, dar şi pe argumentare. Zilnic trebuie să ne asigurăm că mesajele noastre ca părinţi ajung la ea şi că le şi asimilează, că nu trec pe lângă", spunea prezentatorul pentru libertatea.ro acum ceva vreme.

Acum, tânăra Jasmina pare să fie mai fericită ca niciodată, căci la cei 15 ani ai săi trăieşte o frumoasă poveste de dragoste adolescentină. De unde am aflat? Chiar Jasmina Ianţu a dezvăluit totul pe reţelele de socializare. Recent a fost ziua de naştere a iubitului, iar ea i-a făcut cele mai frumoase urări. 

"Te iubesc până la lună şi înapoi", a dezvăluit ea. Se pare că fiica lui Virgil Ianţu e îndrăgostită de un tânăr adolescent, destul de chipeş din ce se poate observa chiar din pozele încărcate de ea în mediul online. Cei doi se sărută şi îşi fac declaraţii frumoase. 

Priviţi în galeria foto primele imagini cu Jasmina Ianţu şi iubitul. 

Virgil Ianţu, declaraţi despre fiica sa

"Nu este foarte frumoasă, este un copil normal. Ne în­ţelegem foarte bine, suntem prieteni foarte buni, chiar dacă ea mai zice c-o cert. Nu, te trag de mânecă atunci când greşeşti. Iar asta este o perioadă în care ştii şi tu că trebuie să fac asta mai des. Dar suntem prieteni foarte buni. Cel puţin eu cu ea, sigur.", a declarat Virgil Ianţu acum câţiva ani într-un interviu pentru OK! Magazine.

3 jasmina iantu are iubit 4 jpg jpeg

Fiica lui Virgil Ianţu, manechin pentru Andreea Raicu

Andreea Raicu a lansat în toamna lui 2020 o colecţie de hanorace cu mesaj. Surpriza nu se opreşte însă aici. Manechinul colecţiei a fost nimeni alta decât fiica lui Virgil Ianţu. Jasmina are 15 ani şi îşi doreşte să devină designer.

“Dacă cineva mi-ar fi spus în urmă cu 15 ani, când prezentam emisiunea Big Brother împreună cu Virgil Ianţu la Prima TV, că la un moment dat nu voi mai lucra în televiziune, că voi avea business-ul meu propriu şi colecţia mea de haine, tricouri şi hanorace şi că fiica lui Virgil, Jasmina, va poza pentru ele, n-aş fi crezut acest lucru nici măcar o secundă. Dar, cum viaţa este plină de surprize şi se încăpăţânează să-mi demonstreze în fiecare zi că niciodată nu trebuie să spui niciodată, după 15 ani, lucrurile exact aşa s-au întâmplat., spune Andreea Raicu.

“Întotdeauna mi-a plăcut Jasmina – şi nu doar pentru că este fata unuia dintre cei mai buni prieteni ai mei. E o fată extrem de frumoasă şi foarte naturală, iar pe lângă asta este şi extraordinar de bine crescută, lucru care nu mă miră, având în vedere că îl moşteneşte pe Virgil, care are nişte principii de viaţă şi valori foarte bine definite”, adaugă Andreea.

Foto: Instagram, FacebookRecente pe Ok! Magazine

Shania Twain, GettyImages (2) jpg
Richard Dreyfuss   GettyImages 539134246 jpg
FotoJet J Lo jpg
Gheboasă, al doilea an la Untold Sursa Instagram
Rita Ora jpg
FotoJet Vera  jpg
Mazăre jpg
FotoJet Madonna jpg
Felicia Filip și Oana Pellea, premiate la gala Uniter   Andrei Gîndac, Uniter jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
FotoJet Lenny jpg
FotoJet (37) jpg
Loredana Groza ca Xena printesa rzaboinica la show ul de pe Arena Nationala de la meciul Generatiei de Aur   Instagram (1) jpg
FotoJet Cannes jpg
Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya