La dou─â luni dup─â ce a f─âcut COVID, Toni Grecu descrie co┼čmarul prin care a trecut: ÔÇŁPl─âm├ónii mei au fost afecta┼úi puternic, cam 50%...ÔÇŁ

8 martie, 2021
Toni Grecu jpeg

S-au ├«mplinit dou─â luni de c├ónd Toni Grecu a fost internat cu COVID-19 ┼či, de┼či greul a trecut, lupta continu─â. Fondatorul grupului Divertis a povestit deschis ororile pe care le-a ├«nfruntat, dup─â ce pl─âm├ónii s─âi au fost afecta┼úi ├«n propor┼úie de 50%.

2021 a debutat ca ├«ntr-un vis ur├ót pentru Toni Grecu, care, la jum─âtatea lunii ianuarie, a fost internat cu COVID-19. Fondatorul grupului Divertis a avut nevoie de oxigen, pl─âm├ónii fiindu-i serios afecta┼úi. Azi, la dou─â luni dup─â marcanta experien┼ú─â, Toni este ├«n plin proces de recuperare ┼či atrage aten┼úia asupra faptului c─â nu e de glumit cu noul coronavirus.

├Äntr-o interven┼úie la Antena 3, actorul a m─ârturisit clipele de co┼čmar prin care  a trecut pentru a dep─â┼či unul din cele mai dificile momente din via┼úa sa.  

ÔÇŁUltimele dou─â luni pentru mine au fost ca un fel de film horror ├«ncep├ónd cu data de 11 ianuarie. Ast─âzi se ├«mplinesc cam dou─â luni de zile ┼či ├«nc─â m─â lupt cu revenirea la via┼úa normal─â. Am stat ├«n spital trei sapt─âm├óni ┼či dup─â aceea am ├«nceput munca la domiciliu, cu ghilimelele de rigoare, pentru c─â, ├«n afara domiciliului nu prea am putut s─â m─â mi┼čc din cauza insuficien┼úei resperatorii. Pl─âm├ónii ├«n cazul meu au fost afecta┼úi puternic, cam la nivelul de 50% ┼či peste 50%. Asta ├«nseamn─â c─â practic, nu pot s─â respir. Nu ai aer, iar via┼úa f─âr─â aer este imposibil─âÔÇŁ, a dezv─âluit Toni Grecu, internat la Matei Bal┼č ├«n aceea┼či perioad─â cu incendiul care a luat cinci vie┼úi.

unknown jpg jpeg

La dou─â luni dup─â experien┼úa care i-a schimbat via┼úa, Toni Grecu (61 de ani) declar─â c─â recuperarea este anevoioas─â, iar urm─ârile infec┼úiei cu COVID-19, greu de dep─â┼čit.

ÔÇŁNu mai am nevoie de aparat de oxigen. C├ónd am ie┼čit din spital, am ie┼čit independent de oxigen. ├Än spital am luat destul de mult, pentru c─â pur ┼či simplu nu puteam tr─âi altfel, dar acas─â c├ónd am ajuns, nu am mai avut nevoie, dar nici efort nu puteam s─â fac. Ca s─â urc un etaj, aveam nevoie de pauz─â la fiecare treapt─â, imediat dup─â ce am ie┼čit din spital. Acum, la o lun─â de zile, nu mai am problema asta, pot urca un etaj f─âr─â probleme, dar la al doilea etaj, ├«nc─â am nevoie de pauz─â.

Cam asta este evolu┼úia dup─â o lun─â de zile kinetoterapie zilnic─â, de gimnastic─â specific─â. Din povestea mea ar putea s─â ├«nve┼úe sau ar putea s─â inspire oameni care trec sau au trecut prin boala asta nenorocit─â ┼či au r─âmas cu urm─âri. Povestea mea este s─â povestesc ┼či s─â ├«ncerc s─â fac bine, at├ót c├ót pot s─â fac, prin intermediul mass-media. Mi-am putut relua activitatea, dar ├«ntr-o m─âsur─â par┼úial─âÔÇŁ, acesta a fost mesajul lui Toni Grecu.

Foto: AdevarulRecente pe Ok! Magazine

brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg
Carmen Iohannis a gafat vestimentar la dineul pentru Summitul NATO de la Madrid Klaus Iohannis regina Letizia Regele Felipe al Spaniei (4) jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg