La fiecare 40 de secunde, cineva vrea să se sinucidă din cauza depresiei. Iată ce provocare îndrăzneaţă a primit Lady Gaga de la celebrul Wim Hof

2 noiembrie, 2021
1 gaga jpg jpeg

Provocare îndrăzneaţă pentru Lady Gaga. Va accepta vedeta îndemnul lui Wim Hof, ”omul gheţii”? Ea nu este singura celebritate vizată.

Celebrul Wim Hof, supranumit ”Omul Gheţii” a lansat o provocare interesantă pentru Lady Gaga, dar şi pentru alte vedete. Bărbatul este celebru în întreaga lume pentru metodele sale inedite de stimulare a imunităţii. Şi adesea a făcut dovada că terapiile propuse de el sunt mai eficiente decât oricare medicament. Wim Hof a creat metoda respiraţiei conştiente, o formulă care se învaţă în paşii ghidaţi de el şi care te ajută să gestionezi atât problemele fizicului, cât şi cele ale minţii. Sau mai bine spus, mai ales cele ale minţii. Căci de la creier pornesc toate.

8 wim hof jpg jpeg

Ei bine, Wim Hof predă şi terapia gheţii, tot o metodă excelentă de întărire a imunităţii. Corelată neapărat cu o respiraţie corectă, scufundarea corpului în apă îngheţată face minuni. Iar Wim Hof explică în cel mai recent video al său cât este de important exerciţiul în gheaţă pentru combaterea depresiei. Iar statisticile îngrijorătoare l-au determinat pe Hof să lanseze o nouă provocare îndrăzneaţă. La fiecare 40 de secunde cineva se sinucide din cauza depresiei. Dar exerciţiul în gheaţă şi practica regulată a conştienţei, plus o respiraţie corectă duc la diminuarea depresiei. Aşadar, Wim Hof propune unor celebrităţi o campanie de conştientizare în acest sens şi i-a nominalizat pe Lady Gaga (cunoscută pentru episoadele sale depresive), Jason Statham, Justin Bieber, Russel Brand şi  Lewis Howes.

Expertul terapiilor cu gheaţă explică importanţa gestului. Depresia e cauzată de stres. Cum facem faţă stresului? Datele îngrijorătoare arată că peste 800.000 de oameni se sinucid anual în întreaga lume. Planeta noastră suferă. Adevărata pandemie, adevăratul nostru duşman se plimbă prin creierul nostru, spune Wim Hof: ”Eu m-am confruntat cu întunericul. Povestea mea a izvorât din întuneric. Acum 21 de ani, soţia mea şi-a luat zilele. A fost una dintre cei 700.000 de sinucigaşi, că atâţia erau anual, la vremea respectivă. Vedem că cifrele au crescut. Dragostea vieţii mele s-a aruncat în gol de la etajul 8. Am rămas singur, să cresc patru copii. Dar mi-am pierdut iubirea vieţii, frumosul suflet lângă care am stat 15 ani.”

Iată de ce Wim Hof propune acest exerciţiu şi lansează provocarea. Sperăm să fie acceptată de cât mai mulţi oameni.

Foto: Instagram, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
Florin Ristei si logodnica lui, Naomi Hedman, la Chefi la cutite 5   captura video jpg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg
leo profi jpg