Lady Gaga a dezvăluit 5 reguli de aur pe care e bine să le ştii dacă vrei să sprijini o persoană cu probleme mentale

14 martie, 2022
1 profimedia 0669380630 jpg jpeg

Starul a lansat un curs gratuit online în engleză, franceză şi spaniolă pentru cei care care vor cu adevărat să sprijine o persoană cu probleme mentale.

Vedeta este de ceva timp avocata persoanelor care experimentează dezechilibre mentale, după ce ea însăşi a trecut prin clipe delicate, atunci când nu a ştiut cum să facă faţă provocărilor vieţii. Iar un rol crucial îl au prietenii, apropiaţii. Ca să ştii cum să ajuţi. De aceea, Lady Gaga a creat această platformă prin fundaţia sa, Born This Way.

Artista de 35 de ani şi-a unit forţele cu fundaţia canadiană de caritate pentru sănătatea mentală, charity Jack.org, şi a lansat Be There Certificate, un curs online gratuit în engleză, franceză şi spaniolă.

Gaga a declarat People: ”Distribuirea acestor materiale celor tineri reprezintă un lucru important. Şi pentru mine, fiindcă e esenţial să ne sprijinim unii pe alţii”, a spus artista.

Lady Gaga a întocmit şi 5 reguli de aur pentru cei care vor să îi sprijine cu folos pe cei cu probleme mentale: ”Numărul 1: Spune ce vezi. Numărul 2: Arată că-ţi pasă. Numărul 3: Ascultă-i! Numărul 4: Fii conştient de rolul pe care îl ai. Numărul 5: Conectează-te ca să ajuţi, cu bunătate şi în siguranţă.”

E stânjenitor să deschizi subiectul când e vorba de sănătatea psihică. Să ştii să îţi oferi ajutorul. Cu Be There Certificate vei şti cum să abordezi situaţia, a dat Lady Gaga asigurări. Ea este foarte implicată în problemele de sănătate psihică, întrucât s-a luptat cu depresia şi anxietatea şi a trecut prin perioade despre care crede că pot fi evitate, dacă mai mulţi oameni înţeleg despre ce e vorba.Recente pe Ok! Magazine

nicole kidman, tom cruise jpg
Printul Nikolai al Danemarcei la 23 de ani (2) jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg