Lady Gaga a părăsit gala Critics` Choice Awards în lacrimi. Ce s-a întâmplat?

14 ianuarie, 2019
1 lady gaga png png

Deşi seara a fost una extrem de fericită pentru celebra artistă, adjudecându-şi două premii Critics` Choice Awards, Lady Gaga a părăsit gala în lacrimi.

A urcat pe scenă de două ori pentru a-şi revendica odată premiul pentru „cea mai bună actriţă în rol principal”, şi a doua oară pentru ”cea mai bună melodie”. Totuşi, imediat după ce gala s-a încheiat, artista s-a îndreptat spre calul ei, ”Arabella”, care era pe moarte.

image

”Sunt onorată şi binecuvântată că am câştigat două trofee, respectiv cel pentru cea mai bună actriţă, alături de Glenn Close, dar şi pentru cea mai bună melodie. Inima mea îmi explodează de mândrie. Dar sunt devastată că imediat după show am aflat că sufletul meu blând, calul meu, Arabella, este pe moarte. Mă grăbesc să ajung la ea pentru a-mi lua la revedere. Este şi a fost un cal superb. Spiritele şi sufletele noastre erau unul şi acelaşi. Când el avea durere, eu simţeam. Niciodată nu o să uit momentele petrecute împreună. Plimbări lungi împreună, galop prin canion. Hrănind-o cu prăjituri. Mereu va fi o parte din mine. Sunt atât de tristă. Dar vreau ca durerea ei să se încheie, iar porţile raiului să se deschidă pentru ea. Te iubesc! Fato, unde te duci?”, este mesajul trist al artistei postat pe reţelele de socializare, la puţin timp după ce a părăsit gala Critics` Choice Awards.

image


Recente pe Ok! Magazine

Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg