Laura Cosoi, despre clipa în care tatăl ei şi-a presimţit sfârşitul: ”De la începutul pandemiei îmi spunea că el o să moară de COVID”

19 aprilie, 2021
Laura Cosoi png

La cinci luni de la moartea tatălui ei, Laura Cosoi a făcut dezvăluiri emoţionante şi cutremurătoare despre lupta părintelui ei cu boala, despre ultimele clipe ale acestuia, dar şi despre modul în care Marius Cosoi şi-a presimţit sfârşitul.

În anul în care a primit cel mai frumos cadou de la viaţă, a primit şi cea mai cruntă lovitură. La scurt timp după ce a adus pe lume a doua sa fetiţă, Laura Cosoi şi-a pierdut tatăl, răpus de coronavirus. Fost sportiv de performanţă, dar diabetic, Marius Cosoi nu a putut lupta cu virusul. 

Vedeta a vorbit la Brave Talk despre ultima săptămână din viaţa tatălui ei, dar şi despre modul în care acesta şi-a presimţit sfârşitul. 

”Din momentul în care am aflat ca există acest Covid, in luna martie a anului trecut, vorbeam foarte mult cu tata, el fiind diabetic. Ce a fost cel mai ciudat in tot periplul ăsta a fost că tata-mi tot spunea ”eu am să mor de Covid”. Eu îi spuneam ” te rog frumos să nu vorbeşti aşa, opreşte-te. Eu fiind şi însărcinată, mi se părea un act de egoism. Închideam telefonul şi plângeam. Mă găsea Cosmin plângând. Am plans mult în perioada aia, eram foarte stresată pentru el în special” i-a povestit Laura Cosoi prezentatoarei Andreea Braşoveanu.

Laura Cosoi şi tatăl ei
Laura Cosoi şi tatăl ei

Cu ochii în lacrimi, Laura Cosoi a povestit filmul groaznicului eveniment şi felul în care sănătatea tatălui ei, în vârstă de 70 de ani, s-a deteriorat. 

”Când m-a sunat să-mi spună că are Covid, am avut un şoc, recunosc. Mi-a spus că analizele nu ieşiseră bine, probabil că diabetul începuse să-şi cam facă de cap şi… ce puteam să fac? Nu puteam să fac nimic, nu puteam să ţin regim în locul lui. Te simţi atât de neputincios în faţa unor situaţii. La un moment mi-a spus că a ieşit afară după ce făcuse o baie şi îl doare un pic capul şi crede că l-a prins răceala. Luni încă îl durea capul, miercuri i-a dispărut gustul şi mirosul, joi seara i-a ieşit pozitiv, pe scurt, părea asimptomatic. Părea că poate să ducă pe picioare boala. A început să şi tuşească, îşi lua saturaţia, avea 93, 92. Am ţinut legătura peste weekend. În urma discuţiei cu medicul am stabilit că mai bine îl ducem la spital să facă o valuare.

laura cosoi si tatal ei 3 jpg jpeg

Luni seara l-am internat în spital şi s-a întâmplat că marţi dimineaţa s-a dus să-şi facă raze la plămâni. La Infecţioase la Iaşi nu e lift şi l-au pus să urce scările. A urcat, i-au pus masca de oxigen înapoi, cert e că după ce au plecat doctoriţele m-a sunat că el nu poate să respire şi că nu vine nimeni la el. A făcut o decompensare foarte urâtă, i-a scăzut saturaţia la 75 şi a făcut un atac de panică. Am încercat să sun la medici. Tata îmi spunea încontinuu ”ajută-mă că mor, nu pot să respir”. M-a sunat doctora să mă anunţe că starea tatălui meu s-a deteriorat, că ei încearcă să îl pună pe picioare, dar trebuie căutat un pat la ATI în ţară. Am fost atât de speriată că am închis telefonul cu medicul şi nu ştiam ce să fac”, a relatat Laura Cosoi, adăugând că totul a escaladat rapid după. Tatăl său a fost transferat la Bucureşti, la Matei Balş, unde a stat o săptămână, murind în final din cauza unui stop cardio-respirator. 

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg