Laura Cosoi şi Cosmin Curticăpean, 5 ani de la nuntă: "L-am ales şi am ştiut că el va fi tatăl copiilor mei"

10 august, 2020
4 laura cosoi si cosmin curticapean relatie 1 jpg jpeg

Se cunosc de 17 ani, iar de 5 ani au devenit soţ şi soţie! Laura Cosoi şi Cosmin Curticăpean formează o familie model, una care se va mări în curând, căci vedeta va aduce curând pe lume al doilea copil al cuplului!

Laura Cosoi a dezvăluit că ea şi soţul sărbătoresc Nunta de Lemn. Despre ce este vorba? 5 ani au trecut de când au devenit soţ şi soţie. Aceasta aniversare nu a trecut oricum, vedeta a făcut declaraţii emoţionante despre tatăl copiilor ei, despre bărbatul de care este îndrăgostită.

"5 ani de la nuntă, 8 ani de când am început povestea de dragoste şi 17 ani de când ne-am întâlnit prima oară şi ne-am împrietenit, 3 ani de când am aflat că vom fi părinţi, 2 ani de când este Rita în viaţă noastră şi câteva zile până o vom cunoaşte pe surioara ei. Suntem doi oameni extrem de norocoşi că ne-am găsit şi mai ales suntem norocoşi că am avut încredere în povestea noastră de iubire.

stanga
dreapta
1 laura cosoi si cosmin curticapean relatie 3 jpg jpeg
2 laura cosoi si cosmin curticapean relatie 2 jpg jpeg
4 laura cosoi si cosmin curticapean relatie 1 jpg jpeg

Îmi amintesc zilele calde de vara în care ne proiectăm idei despre cum am vrea să fie viaţă noastră împreună. Recunosc că ce trăim este dincolo de tot ce am proiectat şi ştiu că suntem binecuvântaţi cu armonie, uniune şi iubire pentru că am crezut în noi, pentru că vorbit despre tot, pentru că am fost uniţi şi împreună la bine şi la greu. Pot spune în acest moment că mă aflu într-o etapă a vieţii în care ştiu că lucrurile se vor schimba, că vor avea dinamică diferită, că ritmul va fi altul, dar la fel de bine ştiu că am alături de mine partenerul perfect pentru acest drum! L-am ales şi am ştiut că el, Cosmin, va fi tatăl copiilor mei, soţul ocrotior şi iubitor care este acum. Că va fi implicat şi devotat, că mă pot baza pe el şi că doar alături de el am să mă simt femeia împlinită care sunt azi!", a dezvăluit Laura Cosoi  pe blogul său.

2 laura cosoi si cosmin curticapean relatie 2 jpg jpeg

Totodată, Laura Cosoi a mărturisit că mai sunt doar câteva zile până când a doua ei fetiţă va veni pe lume: "Nu suntem o familie perfectă, chiar dacă poate asta reflectă marea majoritate a postărilor, dar ştim că vrem fim bine şi fericiţi împreună. Clădim în fiecare zi la relaţia noastră, încercăm să ne completăm, să ne înţelegem, să comunicăm şi să nu uităm niciodată că suntem datori vieţii cu fericire pentru că am primit şansă de a ne întâlni într-o lume în care mulţi sunt rătăciţi.

Familia noastră se măreşte şi de-abia aşteptăm să stăm toţi patru îmbrăţişaţi în patul din camera noastră, să ne prindă dimineţile cu soare în armonie şi necontenite mulţumiri pentru ce ne-a dat Dumnezeu!"

FOTO: blog Laura Cosoi Recente pe Ok! Magazine

Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg