Laura Micovschi a născut un băieţel: Prezentatoarea de la Antena Stars nu mai spera în această minune: "Tot mai multe femei descoperă că suferă de această afecţiune"

8 aprilie, 2021
1 laura98 jpg jpeg

Laura Micovschi şi-a împlinit cel mai mare vis. Prezentatoarea de la Antena Stars a născut un băieţel. Micuţul, care a venit pe lume prin cezariană, cântăreşte 3720 de grame. 

“Mă emoţionează cel mai tare gândul ca in curând te voi ţine în braţe. Oare voi fi o mamă bună?! Nu e teamă, sunt emoţiile anilor în care te-am aşteptat, ne-am rugat să vii şi am visat la ziua în care te vom ţine în braţe. Şi acea zi e tot mai aproape”, spunea de curând vedeta.

Laura a suferit mult pentru a-şi împlini această dorinţă.

„În viaţa fiecărei familii, în viaţa fiecărui cuplu vine, la un moment dat, această dorinţă de a avea un copil. Noi am fost multă vreme focusaţi pe carieră, eram şi tineri la început şi într-o zi, fără să aibă legătură cu dorinţa de a deveni părinţi, am aflat că am endometrioză. Cred că aţi auzit doarte mult, în utlima vreme, acest cuvânt. E ca şi o avalanşă, pentru că tot mai multe femei descoperă că suferă de această afecţiune şi prea puţină lume ştie cu ce se mănâncă şi cât de gravă poate să devină”, spunea Laura Micovschi la Antena Stars.

Ştirista s-a temut de infertilitate.

„Mi s-a spus să nu mă panichez, dar citind şi aflând tot mai multe despre ea, am aflat că se poate ajunge la interfilitate. Am început să mă informez, pentru că endometrioza înseamnă foarte multă durere. De aceea, vreau să şi trag un semnal de alarmă: nu e normal ca astfel de durere fizică să existe în viaţa unei femei. Nu e normal să existe un munte de durere, de emoţii negative care să se întâmple în fiecare lună şi să nu fie doar trei patru zile. Să fie dureri greu de descris în cuvinte. Până la infertilitate, e o viaţă foarte grea cu această endometrioză”.

Boala a pus-o faţă în faţă cu anumite alegeri.„În primul rând trebuie să găseşti un medic bun. Trebuie un nutriţionist care să îţi explice ce ai voie să mănânci, ce nu ai voie să mănânci, ce trebuie să schimbi”.Recente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg